Blonde with Joico

I’m a blondie now! Maar omdat ik van mezelf een brunette ben moet ik mijn blonde lokken intensief verzorgen. Ik test vaak én graag nieuwe dingen uit en kwam uit bij Joico, die héél natuurlijke producten hebben. Ik kende het gamma al wel, omdat ik al eerder een keratine behandeling bij hen deed. Nu leerde ik ook Blonde Life kennen. De producten willen vooral je blonde haren optimaal verzorgen op een gezonde manier. De vier toppers in de lijn; Brightening Shampoo, Conditioner, Masque en Lightener zorgen ervoor dat alle ‘blonde battles’ vanaf nu verslagen kunnen worden: koperachtige gloed, verkleurig, vervaging en beschadiging.

Mijn favorietje is het masker van de lijn van Joico. Waarom? Het lekker ruikend masker zorgt voor direct gehydrateerde, zachte en stralende blonde lokken doordat het chloor neutraliseert en slechte mineralen verwijderd. Het voorkomt dat perfect blond haar dof en gelig wordt. Ik gebruik ‘m zelfs drie keer per week, dus elke keer wanneer ik mijn haren was. Meestal wordt mijn haar sneller vettig van maskers, maar bij deze is het bij mij effectief niet het geval.

De shampoo en conditioner vullen het geheel aan.

Sulfaten? No thanks!

Het goede aan de shampoo is vooral dat hij vrij is van sulfaten. Ik probeer daar vaak op te letten omdat het op lange termijn toch niet altijd even goed is voortdurend producten met sulfaten te gebruiken. De shampoo gaat vooral het gelige tegen, terwijl de conditioner héél verzorgend is en je haren een extra glanslaag geeft. Shine bright with your Blonde Life denk ik dan!