Brooke Candy x MAC

Héél goed nieuws uit MAC-land, want de nieuwe zomercollectie is er. Ik ben héél grote fan van MAC en ben telkens zo benieuwd welke nieuwtjes ze in de winkel hebben. Deze keer werken ze samen met Brooke Candy – een samenwerking waar ik énorm naar uitkeek. Ik had Brooke Candy al eventjes gegoogeld want om eerlijk te zijn deed haar naam geen belletje rinkelen. Pas wanneer ik haar foto’s zag, wist ik dat de collectie héél erg rocky en stoer ging zijn en daar hou ik wel van.

Brooke Candy? Say who?!

Een Amerikaanse rapster die écht wel de ballen heeft. Ik vind dat je haar een beetje kan vergelijken met Nicki Minaj, die zelf zo’n stoere maar toch nog Baby Spice-gehalte heeft. Candy gaat doorgaans gekleed in bikini’s en roze vlechten. Daarom wordt ze vergeleken met andere sterren als dus Nicki of Lady Gaga. Ze werkte trouwens een lange tijd in een stripclub én haar papa is een real- hustler.

De collectie die zij mocht ontwerpen voor MAC is écht de max en helemaal mijn ‘dada’. De lipsticks hebben een interessante formule met ‘Amplified cream’, die eigenlijk alles meer smeuïger, zachter en frisser zal maken. Mijn favoriete kleurtjes kan je trouwens onderaan in de gallerij vinden. Ik heb ze ondertussen drie dagen getest en ze blijven perfect ook na het eten van een ijsje, drinken van een cocktail en van het voortdurend snuiten in m’n zakdoek, want die verkoudheid blijft maar aanslepen. Pigmentatie, vernieuwing, verzorgend én glossy = check!