C’est La Mer

Ik heb de laatste weken druk zitten testen. Beauty queen Yentl is weer helemaal back alive. Het waren énorm drukke tijden met de nieuwe collectie die al bijna weer in de winkelrekken ligt en natuurlijk de verkoop van mijn boek. Dankzij jullie is die verkoop zo goed gegaan én daar ben ik jullie enorm dankbaar voor. Vandaag meer over de productjes die ik heb zitten testen. Ik liet al vaker vallen dat ik een grote fan ben van Guerlain. Het merk ken ik al jaren, doordat mijn mama een fan is vanaf moment één. Bij wijze van spreken – vooraleer ik hier iets verkeerd zeg 😉

Hun super bekende parfum “La Petite Robe Noire” kunnen we ondertussen in heel wat varianten in de parfumeriezaken vinden. Toch zijn ze nog sterker bezig. Ze hebben onlangs ook een heuse make-up lijn gebaseerd op die parfums op de markt gebracht.

Ik vind de kleur van de lipstick ‘Prum Bella’ het allermooist. Helemaal mijn ding en vooral passend bij zomer én winter. Een floraal en fruitig parfum met hinten van bergamot, roos en framboos, geïnspireerd op de heerlijke geurnoten van La Petite Robe Noire en een exquisiete geur die een zalige of een passievolle kus uitlokt. Op en top verslavend! En ja hoor, dat heb ik ook getest. Jongens, het is Valentijn morgen, hé! Be ready for that one 😉

Daarnaast zijn ook de producten van La Mer me opgevallen. Ze zijn prijzig, maar ik doe best wel lang met een potje van hun wonderlijke Crème de la Mer. Heerlijk én vooral geen last van allergische reacties. Bye bye uitslag, hele babyvelletje. Je mag écht aan mijn huid voelen. Door de producten deze maand goed te smeren, merk ik een groot verschil. Ik combineer ze met de toppers van Ikari, waardoor mijn huid nu al helemaal klaar is voor de zomer. Ik mentaal ook hoor, hoe koud is het deze dagen?!

De crème is zacht, trekt snel in en voelt niet vettig aan. De originele wonderformule, ontwikkeld door dr. Max Huber, die de littekens op zijn huid wilde herstellen. Je moet wel weten dat het een rijkere crème is. De gevoelige huid wordt meteen gekalmeerd. Deze crème is ook geschikt voor de droogste huidtypes en zorgt voor een indrukwekkend mooiere uitstraling. Deze voedende verzorging is geschikt voor elk huidtype, maar vooral voor de erg droge huid. Tot op vandaag wordt elk opaalglazen potje met de hand gevuld om het delicate evenwicht van de crème niet te verstoren. Damn good!

Ready voor een nieuwe beautyblog? Laat me per mail gerust weten welke producten jullie graag hebben dat ik nog eens test. I’m yours!