Clinique matters

Je gezicht dagelijks goed verzorgen is een must. Soms maak ik er de tijd niet voor. Wanneer ik eens absurd laat m’n bedje in trek, na een avondje stappen bijvoorbeeld. Ik word dan wakker als een heuse gothic, waar de macara niet alleen over m’n complete gezicht hangt, maar eveneens ook op mijn dekbed.

Clinique Makes The Difference, althans dit is wat zij beweren. Clinique is een merk dat we hier thuis al jaren in de kast staan hebben. Wanneer mama op vakantie vertrok, of een weekendje naar zee ging, ging ze steevast op zoek naar de kleinere meeneemversie. Nu ben ik thuis de dagcrème queen, met een bijzonder zacht babyvelletje.

Ik gebruik daarnaast al jaren de make-up van Clinique voor mijn gevoelige, snel geïrriteerde huid waar ik tot op heden nog altijd super tevreden over ben. Ik besloot ook de huidverzorging een kans te geven aangezien mijn huid enorm onrustig was, ik deed de huidtest online en kreeg te lezen dat ik huidtype 2 heb: droge tot gecombineerde huid. Je kan dan perfect inspelen op jouw huid met de producten van Clinique.

Ik heb de challange aan gegaan en testte de producten van Clinique ondertussen een drietal weken.

De Liquid Facial Soap is zonder twijfel mijn favorietje! Laat de Liquid Facial Soap met lauwwarm water in de handpalm opschuimen en masseer over het gezicht en de hals. Daarna mag je het met lauw water afspoelen en dep je zachtjes je huid droog. Ik doe dit zowel in de ochtend als ’s avonds. Ik dep met een watje de Clarifying Lotion. De dermatologisch ontwikkelde formule zorgt voor een frissere huid. Veeg oneffenheden eerst weg voor een betere hydratatie. Daarna gebruik ik de Dramatically Different Moisturizing Lotion of Gel om mijn huid extra te hydrateren. Aanrader!