Date with Ikari

Bijna een maandje werk ik nu met de producten van Ikari.

De producten die mijn huid ondertussen persoonlijk kennen en meteen weten wat hun specifieke taak is. Producten op maat dus. Vergelijk het met “Welke schoenen passen bij mijn voeten? Mijn maat! Daarna kunnen we het soort schoen selecteren; pumps, stilettos, loopschoenen, balletschoenen én noem maar op. Eigenlijk lijkt het kinderspel, al is Ikari voortdurend aan de slag te innoveren, zich sterker te maken én vooral gericht te werken.
Voor de huid willen we ook alleen de perfectie, net als bij het schoenendilemma.

What’s in a name?

Huidverbetering is dus per definitie een individuele oplossing. Dat verplicht ons de huid te bestuderen, een diagnose te stellen en een oplossing op maat aan te bieden. Wie een moeilijke huid heeft, vindt hier eindelijk zijn/haar ideale oplossing na een zoektocht van jaren. Voor wie een “normale” huid heeft die alles verdraagt, merkt vaak niet op dat die niet juist behandeld wordt, en blijft verkeerde crèmes kopen. Op termijn is dit niet goed.
Iedereen is dus gebaat bij een product die aan zijn/haar huidtype aangepast is. Al is het maar om de make-up perfect te kunnen aanbrengen.

Mijn analyse?

M’n huid werd grondig geanalyseerd door een getrainde IKARI Skin Expert, met het gepatenteerde en beproefde Your Skin Type methode. Ik kreeg een persoonlijke huidcode van 15 cijfers, die mijn huidtype perfect weergeeft. Het IKARI meetsysteem ontcijfert de taal van de huid. M’n persoonlijke huidcode is een “vingerafdruk” van de huid. Daarop berekent de computer mijn persoonlijke behandelplan die in een uitgebreid maar overzichtelijk rapport wordt afgedrukt. Na drie maanden verzorging wordt mij, huidverbetering geëvalueerd en de behandeling desnoods bijgestuurd. Nadat het gewenst resultaat bereikt is, ga ik op een onderhoudsprogramma voort om de huid in topconditie te houden. Spannend, toch?

Tevreden?

Enorm tevreden want na enkele weken voelde ik zichtbaar resultaat door het gebruik van de producten. Het is wennen om het complete proces onder de knie te krijgen, maar ik hou ervan om met m’n huid bezig te zijn én het schema went enorm snel. Ik neem de producten zelfs allemaal mee wanneer ik op reis of persreis ga. Ik kan gewoon niet meer zonder. Ik heb de laatste weken géén cortisonen meer moeten inpakken, om m’n huid weer allergievrij te maken. Daarnaast is m’n huid zachter en meer gehydrateerd.

Er is meer!

M’n huid wordt dan wel beter door de producten, ook m’n make-up moest worden aangepast. De textuur van bepaalde producten zorgde net dat ik allergisch reageerde. Bij andere mensen kunnen dit andere gevolgen zijn als in: een plakkerige huid, rullen, glimmen, rimpels en fijne lijntjes accentueren, huid teveel bedekken als een masker, vlekkerig uitzicht, acné uitbarstingen en dergelijke.
IKARI mineral is een natuurlijk mineraal poeder zonder talk, die op een perfect voorbereide huid aangebracht wordt. Hierdoor worden alle bovenstaande ongemakken vermeden. De procedure is simpel. Eerst wordt de huid geanalyseerd. Daarna volgt een verzorging op maat met IKARI skin care aangebracht om de huid die als onderlaag dient, voor te bereiden. Vervolgens wordt op deze perfecte achtergrond de IKARI mineral op maat aangebracht. Het resultaat is verbluffend natuurlijk, gezonder voor de huid en houdt langer aan dan u verwacht. Je voelt eigenlijk niet dat je make-up draagt. Benieuwd of de komende maand nog steeds in stijgende lijn blijft gaan? Ik alvast wél! Ik zet m’n schema verder en met plezier – e n o r m tevreden.

More updates soon!