Discovering Biotherm

Biotherm: een merk dat héél snel al een belletje kan laten rinkelen bij iedereen! Ook bij mij, want ik blijf ergens echt na jaar en dag trouw aan het merk. Ik vind het écht fantastisch dat ze innoveren én dat vind ik persoonlijk zeer belangrijk.

Biotherm maakt gebruik van ingrediënten afkomstig uit de diepe wateren. Microalgen en plankton hebben krachtige eigenschappen die bijdragen aan een mooie en gezonde huid. De producten van Biotherm zijn aangenaam van textuur en maken je huid elke dag een beetje gezonder en sterker. Hun nieuwe zonneproducten zijn dan ook de max, maar ze hebben ook een nieuwe specifieke lijn uit. Daarover straks meer, want we beginnen natuurlijk met de zon. Omdat het vandaag vreselijk weer was: regen – zon – hagel én een regenboog op een halfuur tijd, gaan we voor de meest zonnige optie. Een weekje geleden zaten Jeffrey en ik nog in Kos, te genieten van het lekkere zonnetje dat eigenlijk zelfs wat te warm was. Je huid goed beschermen tegen de zon is een must én daar had ik Biotherm voor. First things first: mijn favorietje uit de reeks!

Hun zonnemelk is héérlijk. Een verkwikkend citrusparfum, een delicate textuur, een explosie van frisheid en niet te vergeten een heerlijke hydratatie: de Lait Fondant beschikt over alle kwaliteiten van de Lait Solaire en is geïnspireerd op de legendarische Lait Corporel van Biotherm. Dé beste huidverzorging die het merk te bieden heeft volgens mij. Ik denk ook stiekem dat niet veel andere merken kunnen typen aan dit product. De zonnemelk is gewoon lekker omdat het je huid meteen zachter maakt én het absoluut niet kleeft. Ik vind het vreselijk als de zonnecrème uren nadien nog kleverig is. Ze gebruiken daarvoor echter iets heel speciaals! Het zinnenstrelende nylonpoeder 12 elimineert het vettige gevoel dat vaak geassocieerd wordt met zonnecrèmes. Ik ben énorm fan van deze topper.

De tweede en nieuwe reeks is de Skin Fitness reeks. Een mooi aanbod die ik de afgelopen week getest heb én effectief een favorietje heb gevonden. Dat favorietje had ik al snel gekozen omdat het gewoonweg subliem is. Verdikke, mijn huid is nét een babyvelleke én ik heb het gevoel dat ik summerproof ben. Ken je ‘t? Dat gevoel van ‘damn, dat werkt écht!’

Instant een zacht gevoel en hydraterende lichaamsbehandeling beloofd dit product uit de Skin Fitness lijn. Het lichaamsserum van Skin Fitness is een intens en verzachtend hydraterende lichaamsverzorging die dagelijkse wordt gebruikt. Hij maakt onmiddellijk glad en hydrateert intensief voor een absolute zachte en hernieuwde huid. Je kan ‘m best aanbrengen op het lichaam, specifiek op droge, ruwere delen. Je gezicht zeker niet met dit product doen. Ik gebruikte ook de douchegel uit dit gamma zodoende dat mijn resultaten versterkt zijn. Zacht maar mét een stevig gevoel. En dan die frisse geur die lekker lang blijft ruiken. Snél naar de winkel!