Happy Kérastase vibes

Of het nu voor het haar, gezicht of lichaam is, ik ben een enorme fan van verzorgingsproducten waarin oliën verwerkt zitten. Zelfs nu met kort haar gebruik ik alsnog na het douchen altijd eerst een haarolie voor ik verder ga met de verdere styling. Het zorgt voor lekker zacht, makkelijk doorkambaar en zacht haar, het pluist minder èn vaak ruiken haaroliën ook nog eens heerlijk. Kérastase is één van mijn favoriete merken wat betreft haircare. Innovatief, creatief en vooral de perfecte producten om je haren élke dag optimaal te verzorgen. Kérastase is sterke speler wat betreft producten met de juiste olie voor elk specifiek haartype. Maar goed ja olie in producten zorgt voor zacht én lekker ruikend haar, maar eerlijkgezegd heb ik vaak de angst dat olie mijn haar sneller vettig gaat maken en daardoor zijn volume verliest.

Oplossing: check!

Kérastase doet met de Volumifique lijn al mijn zorgen verdwijnen. Wil je graag een weelderige haardos maar zit je opgescheept met fijn haar, dat moeilijk in model te brengen is en ondanks al jouw stylinginspanningen, weer krachteloos in elkaar zakt? Kérastase Volumifique is het eerste verzorgingsgamma dat fijn haar lift en verdikt, zonder het te verzwaren. Je haar wordt onmiddellijk zichtbaar en voelbaar volumineuzer en is eindeloos te stylen. Yay! Klinkt hééééérlijk? Toch?

Mijn favoriet uit het assortiment?

Zonder twijfel de Kérastase Résistance Bain Volumifique. Dit is een volumegevende shampoo voor natuurlijk fijn en licht verzwakt fijn haar. De geur is fan-tas-tisch!

Werking: Verstevigt de haarstructuur vanaf de aanzet. Volumegevende polymeren zorgen voor meer volume.

Resultaat: Fijn en broos haar wordt van binnenuit weer opgebouwd, zodat het haar sterk en veerkrachtig wordt. Het blijft langdurig in model. Omhullende polymeren zorgen voor meer volume. Het haar schittert en heeft een mooie glans.

 

Meer over Kérastase?

Kérastase bestaat al 50 jaar en werd in 1964 geïntroduceerd op een persconferentie in de Paris Academy. In 1967 werd het eerste grote product, een middel tegen een vette of droge hoofdhuid, op de markt gebracht. Echter, drie jaar later vond de eerste sensatie plaats: de eerste anti-roos shampoo ooit werd uitgebracht. Hiermee boekte Kérastase enorme successen en de markt een ongelofelijke vooruitgang. Meer nog! Kérastase bouwde dankbaar voort op haar successen en daardoor werd in 1980 het eerste haarmasker geïntroduceerd, om vervolgens vier jaar later de eerste huidverzorgingslijn voor droog en beschadigd haar op te zetten.

In de daarop volgende jaren bracht Kérastase meer en meer producten op de markt die de haargroei ondersteunen, de haarkleuren beschermen en het haar beschermen tegen uitdrogen. De producten verzorgen het haar niet alleen van buiten, maar de voedingssupplementen zorgen er ook voor dat het haar van binnenuit versterkt en verzorgd wordt. Op dit moment is het assortiment van Kérastase uitgebreid tot shampoos, conditioners, maskers, voedingssupplementen, styling producten en nog veel meer. Het assortiment is daardoor erg gevarieerd en kan (bijna) alle haar problemen oplossen, ongeacht het type haar. Straf werk! Op en top fan van het merk. Nu al benieuwd naar hun nieuwe innovaties!