Kiko: less is better

Beautyime babies! Finally! Eindelijk nog eens de tijd gehad om nieuwe productjes uit te testen. Dat deed ik met de nieuwtjes die je bij Kiko Milano kan vinden. De winkel waar ik vroeger in Milaan naar spurtte bij wijze van spreken. Alles moest wijken want Kiko moest ik bezocht hebben. Alsof het een bezienswaardigheid was. Gelukkig zijn er nu heel wat winkels in ons land, maar eveneens online doet Kiko Milano het meer dan goed. Ze hebben een nieuwe lijn op de markt gebracht met de naam ‘Less is better. Zelf vind ik het meteen al iets wat me aantrekt. Ik hou van meer nude kleuren of aardetinten en dat kan je terugvinden in deze collectie.

Het oogschaduw palet is één van mijn favorietjes van de collectie. Het is een palet met 9 kleuren oogschaduw in nude tinten. Basic, maar je kan er een heel leuk resultaat mee bekomen. Ik hou er ook niet van als mijn ogen te fel zijn. Zeker als ik moet werken probeer ik zo weinig mogelijk make-up te dragen. Als ik het dan toch doe kies ik eerder voor zachte, nude tinten. De kleuren hebben een zachte, gladde textuur die makkelijk te vervagen is. Ze geven echter wel een rijke kleur voor een regelbare dekking. Ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende finishes: mat, satijnglans en metallic. Prijskaartje? Amper 12 euro!

LESS IS REALLY BETTER!

In de lijn zit ook een fluid highlighter. Waarvoor is dat? Om lichtaccenten te creëren, de strategische punten van het gezicht accentueren: het midden van het voorhoofd, de neusrug, de wenkbrauwboog, het gedeelte boven het jukbeen, de kin en de cupidoboog tussen neus en lippen. De highlighter helpt bij het camoufleren van onregelmatigheden. Egaliseert de huid en geeft het gezicht een natuurlijke, diffuse straling. De huid heeft een lichte parelmoerglans. Ideaal voor het strobing-effect. Zo’n makkelijk én dankbaar product!

Meer kan je vinden op kikocosmetics.com