Kiko loves the pastels

Kiko is een topmerk in de make-up wereld. Betaalbaar en van goeie kwaliteit. Voor mijn huid zijn de producten dus zeker wel énorm geschikt. Het leuke vind ik vooral dat ze openstaan voor vernieuwing en dat merk je ook aan de lentecollectie. Dit voorjaar is pastel hotter dan ooit. In je garderobe, maar eveneens in je make-up en daar heeft Kiko mooi op ingespeeld. Er komen steeds meer winkels in ons land en daar ben ik enorm blij om. Ik kocht al eerder de make-up in Milaan en zorgde er ook echt voor dat ik minder kledij in mijn koffer stopte om die goed vol te laden met de make-up van Kiko. De lente looks die Kiko dit voorjaar lanceerde, vond ik meteen top. Ze werken met bijvoorbeeld de geur van frisse groene thee. Daarnaast is er in veel producten delicate katoenbloesem te vinden die dan weer ervoor zorgt dat de huid lekker zacht aanvoelt. De finish is stralend en natuurlijk én is ook de boodschap van deze collectie. De oogopslag wordt benadrukt door wimpers die voller lijken en straalt met de glittertinten van de eyelinerpotloden. De lippen zijn vol en verfraaid met heldere kleuren. Ik dacht niet dat zo’n glittertint zo leuk zou staan. Het geeft mijn ogen meteen een extra fris gevoel. Ik heb de laatste weken iets meer last van wallen door mijn drukker werkschema, dus mijn look mag altijd frisser – oops. Busted!

De packaging is van Ross Lovegrove, de designer die altijd al unieke stukken vervaardigt, door elementen van esthetiek en logica, natuur, kunst en technologie te combineren. Hij inspireert zich daarbij op de wereld van de natuur. De oppervlakken van de verpakkingen weerkaatsen het lentelicht dankzij een verrassende microprecisie en de keuze voor de kleur wit. Het effect is een prachtig spel van schitteringen en glans. De lijnen doen denken aan de sensuele vormen van het vrouwelijk lichaam.

Mijn favoriet?

Zonder twijfel de Extra Volume Mascara Kit! What is in the kit? Extreme Volume Effect Mascara, zwart, om de wimpers te definiëren en de vezelmascara te fixeren + de enige échte Extreme Volume Effect Fibers, vezelmascara om de wimpers een sterk opvallend panoramisch effect te geven. Ze zijn mooi verpakt in zo’n parelmoertint zodat naast de producten ook de verpakking helemaal klopt. Ik ben fan! De kit én nog zoveel meer kan je vinden op hun website!