MAC perfumes honey

Finally got it! MAC brengt parfums uit gelinkt aan hun best verkopende lipsticks. I love the very pink one én yesssss eindelijk heb ik hem. Candy Yum-Yum – baby. Ik kon haast niet wachten om ‘m uit te pakken. De geur had ik al leren kennen tijdens de persdagen. Ik ben normaal niet voor die supersweet geurtjes, maar deze is gewoon perfect voor mij. Hij blijft de ganse dag lekker lang ruiken. ’s Avonds wanneer ik gisteren nog naar een eventje ging, heb ik enkel nog eens extra moeten sprayen. Ik heb graag dat mijn geur wat sterker ruikt.

De verschillende geuren:

Ruby Woo bevat een hint van rood leer in de parfum en Lady Danger ruikt naar wilde kersenbloesem. Candy Yum-Yum ruikt, niet geheel verrassend, erg fruitig met hinten van suikerspin. Rihanna’s favorite, My Heroine, is de tweede geur die naar leer ruikt. Velvet Teddy is gemaakt van honing en muskaat en Crème d’Nude is een sexy, skin-inpspired geurtje, wat dat dan ook mag betekenen.

Ik heb dus gekozen voor de héérlijke Candy Yum-Yum!

Er bestaan al parfums die naar lipsticks ruiken, maar parfums gebaseerd op lipsticks is een heel ander verhaal. Voor €54,- heb je al een parfum die perfect bij je lipstick past. Love it! En nu maar shoppen ladies 😉