Masks by Di

Sinds kort ligt er een gloednieuw merk in de winkelrekken bij Di: de B.A.R. maskers. Dit brede gamma maskers komt uit Korea en is exclusief te verkrijgen bij Di. Ik leerde het merk kennen tijdens de DIscovery box, die telkens opnieuw hun nieuwigheden bekend maakt. Ik was super benieuwd zoals elke keer en begon alle productjes weer te testen. De winnaar van deze DIscovery Box is toch wel dit merk. De B.A.R. maskers zijn uniek én verzorgen instant super goed. Ik gebruikte tot voor kort niet vaak maskers meer, maar ik denk nu dat ik addict ben geworden.

 

Keuze?

Ik heb ondertussen het hele aanbod zitten testen én mijn favorietje gekozen. Maar wees gerust! Je vindt beslist het geknipte masker voor jouw huid: elk ingrediënt werd zorgvuldig gekozen voor een bepaalde huidproblematiek. Voorbeelden van maskers die te krijgen zijn:

  • Crème masker puur om je huid zachter te maken
  • Sheet masker waar de hydratatie zeer belangrijk bij is
  • Het peel-off masker voor de onzuiverheden 

 

 

Tip 1: een Sheet masker: wat is dat?

Deze maskers zijn vervaardigd uit fijn katoen en zijn voorzien van de nodige gaatjes voor de ogen, neus en mond. Ze zijn gemakkelijk aan te passen aan het gezicht en gedrenkt in een serum met actieve ingrediënten, die op deze manier snel en gelijkmatig worden opgenomen door de huid. Ik vind deze de allerbeste. Ze voelen het zachtst aan op mijn huid, kleven niet nadien én geven een meteen resultaat. De geur is trouwens ook lekker, net als het gevoel nadien dat vooral heel fris is.

Tip 2: Peel-off masker met actieve koolstof

Actieve koolstof is gekend voor zijn zuiverende eigenschappen. In het Peel-off masker van B.A.R. werd deze gecombineerd met beschermende ingrediënten om de huid zacht, maar doeltreffend te ontlasten van alle onzuiverheden. Helemaal zwart zijn deze maskers. Echt hilarisch om met je vriendinnen of zelfs met je boyfriend te doen!

Tip 3: Een masker voor je lippen

Droge lippen tijdens de zomer is héél gebruikelijk. Daarom is er een fijn lipmasker dat puur voedend is én snel resultaat geeft. Het is best wél gek maar zoals ze ook hun eyepads hebben, zijn er ook de lip pads die je écht eens moet testen. Zachte lipjes: check!