Relax at Planet Parfum

Hi you! Heb je mijn Instagram al bekeken? Er staat weer iets leuks op waardoor jij je favoriete geurtje kan winnen bij Planet Parfum. Mijn favoriete geur? Héél makkelijk! Ik ben verslaafd aan Manifesto van Yves Saint Laurent. Damn it, die geur is én blijft gewoonweg heerlijk. Het gaat eigenlijk vooral rond Pocket Moments, de nieuwe actie van Planet Parfum. Deze zomer trekt Planet Parfum naar de festivals met Pocket Moments, en jij kan erbij zijn! Pocket Moments zijn dierbare herinneringen die onlosmakelijk verbonden zijn met een beautyproduct. Roept een bepaalde geur, kleur of textuur ook warme gevoelens bij je op? Deel het met Planet Parfum én met mij een maak dus kan om als ambassadeur van Planet Parfum op een leuk festival te staan.

Planet Parfum x Pocket Moments

Omdat ik gelijk met deze actie nog meer wil vertellen, leek het me leuk om het gamma van Planet Parfum eens op een andere manier in de kijker te zetten. We weten allemaal dat Planet Parfum zo sterk is op gebied van geurtjes en make-up, maar ook hebben ze instituten waar je lekker kan gaan genieten van een deugddoende massage of een heerlijke gelaatsverzorging. Die laatste mag ik dan ook aan één van jullie weggeven.

Happy skincare

Je kiest bijvoorbeeld een merkverzorging voor het gelaat. Ik denk dan spontaan aan één van mijn favoriete merken Clarins of het hippe én kwaliteitsvolle Annayake. De door Annayake bedachte en door deskundige handen uitgevoerde uitzonderlijke Annayak éprotocollen combineren het stimuleren van de shiatsu punten met de toepassing van aangepaste verzorgingsproducten. Deze zijn geïnspireerd op de traditionele Japanse massagemethodes, bieden een intense ontspanning en zorgen voor een uitzonderlijk ontspannen gevoel. Dat klinkt toch machtig, jongens!

Je neemt best wel makkelijk deel! Deel dit bericht via Facebook (ik deel de link van deze blog zelf op mijn Facebook, dus enkel die link delen is voldoende) en comment done onder de bloglink op Facebook zodat ik weet dat je hebt deelgenomen. Wie weet mag je héél snel jezelf eens goed laten verwennen. We hebben een winnaar op 15 augustus. Meermaals delen kan én die deelnames worden als extra gezien – so go for it!