RVB LAB newbies

Say what?

De kernwoorden van de lijn zijn: sexy, original and daring. De producten van het complete, toch compacte gamma zorgen ervoor dat the ladies zich seductive voelen.

What’s in a name?

2 verschillende merken, 1 groep. De combinatie van beiden is nieuw. En wat was ik benieuwd! Want de lakjes van Diego Dalla Palma staan bekend om hun geweldige pigmentatie én in Italië is dit merk een A-topper bij make-up artists. The New York Times, American Vogue, … volgens hen is Diego Dalla Palma een Italiaanse make-up tempel (Diego Dalla Palma is trouwens de naam van de oprichter – een make-up artist, hoe kan het ook anders). RVB Lab is van oorsprong iets wetenschappelijker (lees: 50 jaar onderzoek naar de beste ingrediënten en samenstellingen). Voeg beide samen en je moet wel iets wonderbaarlijks krijgen, toch? Ik ging aan de slag met een nagellak, lipstick en mascara uit hun collectie.

Opvallend?
Het eerste wat mij opvalt: de verpakking. Ik ben een grote voorstander van clean en modern. Deze producten zijn daar het perfecte voorbeeld van: geen tierlantijntjes, maar strakke, zwarte verpakkingen. Lekker strak, I like!

Mijn favorietjes? Die kan je terugvinden de komende weken via Instagram!

http://www.rvblabthemakeup.be/