Sibella proof

SAMSUNG CSC

Eén van mijn favoriete plekjes om te ontspannen is Sibella in Schaffen. Vlakbij m’n thuis een schoonheidssalon vinden waar je echt volledig kan ontspannen is he-mels. Steffi, de zaakvoerster maar eveneens ook de schoonheidsspecialiste, is een harde werker die alles voor haar gloednieuwe zaak zal doen. Ze heeft een personal coach die wekelijks mensen kan begeleiden, maar ook iemand die bijvoorbeeld yogalessen geeft één keer per week. Zelf is ze gespecialiseerd in dieetkunde. Ze is eveneens m’n dietiste, die me telkens opnieuw weer ondersteunt in drukkere periodes. Daarnaast is ze een toppertje als schoonheidsspecialiste. Zelf vind ik haar lichaamsmassages én gelaatsverzorgingen op maat de max. Geloof me op m’n woord: Steffi heeft gouden handen. Ik testte eerst de lichaamsmassage die héérlijk aanvoelde. Je spieren ontspannen, waardoor bij mij meteen m’n geest ook kan ontspannen. Door stress ben ik één gespannen spierenbol, die Steffi telkens opnieuw weer weet te ontrafelen.

Daarnaast hou ik ook van haar perfecte gezichtsbehandelingen met de producten van Esthederm. Zelf ben ik benieuwd naar enkele tips hoe we onze huid volgens haar kunnen klaarmaken voor aankomende winter – want ja jammergenoeg is de zomer stilaan voorbij en kunnen we ons klaarmaken op de dikke winterjassen, stortbuien en vooral de constante ijskoude temperaturen. Grrrr, ons land is écht niet voor mij gemaakt.

Jouw huid, het eerste slachtoffer van de winter, heeft behoefte aan rehydratie. Je moet je huid dan ook klaarmaken op de zomer. Een hyper hydraterende verzorging zal jouw metabolisme een boost geven en jouw huid verzachten. Om de rode plekken als gevolg van de kou te laten verdwijnen, raden wij je een complete verzorging aan, bestaande uit een peeling, het aanbrengen van een verzachtende tonic zonder alcohol en vervolgens een hydraterende crème. Deze drievoudige behandeling zal je hele opperhuid verstevigen.

De huid van je gelaat is de meest delicate van je hele lichaam. Om jouw gezicht op de juiste manier te verzorgen raden we je aan om in de loop van de dag verschillende crèmes te gebruiken. Je hypermarkten Carrefour bieden je een brede waaier producten, welk ook jouw huidtype is. Wil je een mooie huid dan stellen wij voor dat je voor dit winnende duo kiest: een dagcrème, die je elke ochtend bij het opstaan aanbrengt, en een nachtcrème die je ’s avonds gebruikt nadat je op correcte wijze de make-up van je gezicht verwijderd hebt. Smeren maar! En zeker Sibella eens een bezoekje brengen of een review geven op Facebook.

En niet lachen hé, met mijn mummy face gedurende de gezichtsbehandeling 😉

Thanks Steffi voor de topmomenten in je prachtige zaak!