Sibella x Esthederm

Steffi kennen jullie misschien nog van Pink Ambition. Mijn diëtiste is écht top. Zij is de heldin als het op vlak van eetstoornissen aankomt, maar ze is ook druk bezig met haar eigen schoonheidssalon op twee minuutjes van mijn thuis. Sibella biedt naast voedingscoaching ook diverse behandelingen zoals gelaatsverzorgingen op maat. Steffi doet telkens een persoonlijke huidanalyse en past dan de producten van Esthederm op. Daarnaast is ze druk bezig als nagelspecialiste én schoolt ze zich bij om pilates te kunnen geven. Tijd dus om meer te weten te komen van Steffi, Sibella én Esthederm. Want Esthederm heb ik de afgelopen maanden toch wat kunnen uittesten én ik moet toegeven dat ik echt verbaasd ben van het resultaat. Mijn huid voelt gezonder, zachter én met meer hydratatie. Ook alle ‘stresspuistjes’ zijn van de baan. De producten die Steffi aanbiedt heeft ze trouwens zopas allemaal gebundeld én online zet in haar eigen webshop. Damn right, she’s a busy lady!

Wat doe je allemaal in je job?

Mijn grootste doel is mensen zich goed laten voelen. Zowel als diëtiste als schoonheidsspecialiste kan ik mijn doel perfect nastreven.

Naast het werk als diëtiste en schoonheidsspecialiste ben ik graag bezig met continue bijscholing.

Wat biedt Sibella allemaal aan offline? (www.sibella.be)

Sibella is een schoonheidsinstituut en gezondheidspraktijk. Naast alle klassieke verzorgingen in het schoonheidsinstituut richten wij ons op huidverbetering en permanente make-up. Op vlak van gezondheid kan je bij ons terecht voor dieet en afslank advies en bieden wij groepslessen aan zoals yoga.

Je startte je eigen webshop (www.sibellashop.be) enkele dagen geleden. Waarom die keuze?

Ik ben zelf echt een online shopper. Rustig vanuit de zetel bekijken wat ik de leukste producten vind. Het is snel, makkelijk en al helemaal iets van deze tijd.

Daarnaast is het niet altijd eenvoudig om online kwalitatief goede producten te vinden en zelf nog de juiste keuzes van producten te maken. Daarom hebben wij ook gratis advies op onze webshop. Zo krijg je al het advies dat je nodig hebt en kan je rustig alles nog eens online nalezen voor je een definitieve keuze maakt.

Door mijn ervaring als schoonheidsspecialiste en huidcoach kies ik ook enkel voor kwaliteitsvolle producten waar ik volledig achter sta.

Welke producten kunnen de mensen vinden online?

·Sleek

·Institut Esthederm

·BellaPierre

·EvaGarden

Je werkt met Esthederm. Waarom de keuze voor dat merk?

Institut Esthederm is een merk voor huidverbetering. Ik werk ondertussen drie jaar met Esthederm en de resultaten die ik al heb mogen bewonderen zorgen ervoor dat ik nog steeds enorm enthousiast ben om deze producten aan de mensen voor te stellen.

Iedere huid is verschillend. De verzorgingsproducten van Institut Esthederm richten zich op de verschillende huidproblemen. Of we nu spreken over droogte, gevoeligheid, couperose, zware acné of een rijpe huid… Esthederm biedt een oplossing voor al deze problemen.

Daarnaast sta ik ook volledig achter hun visie. Door enkel de huid te verzorgen lossen we geen huidproblemen op. Esthederm gaat de huid stimuleren om zichzelf te herstellen. Zo ga je ook voor een blijvend resultaat.

Welke producten gebruik je voor mijn huid?

Voor jouw huid gebruiken we de Intensif Hyaluronic lijn. Dit is een lijn die een oplossing biedt voor jouw vochtarme – onconfortabele huid. Daarnaast is dit een heel zachte doeltreffende verzorging. Ideaal voor je gevoelige – allergische huid.

De Intensif Hyaluronic lijn bevat drie vormen van Hyaluronzuur.

Dit is een huidmolecuul dat een rol speelt bij het vasthouden van het water in de verschillende huidlagen. De aanwezige drie vormen van Hyaluronzuur in de producten kunnen doordringen tot de diepste huidlagen om de huid opnieuw op te vullen en van water te voorzien.

De producten zijn ook gericht op anti-age, wat maakt dat het goed is voor mijn jongere huid?

Hyaluronzuur wordt vaak gebruikt als anti-age product, maar het is een molecule dat van nature aanwezig is in onze huid om vocht vast te houden in onze huidcellen en deze op te vullen. Eén van de resultaten is dat fijne lijntjes vervagen, maar hoofdzakelijk voorziet het onze cellen van vocht.

De producten bevatten de hoogst toegestane concentratie hyaluronzuur waardoor de huid direct voller, gehydrateerd en comfortabel aanvoelt.