Smashbox: Amsterdam event

Processed with VSCO with t1 preset

Ik ging afgelopen maand naar Amsterdam voor het Smashbox event. De foto’s heb je ongetwijfeld al op mijn socials zien passeren, maar eindelijk kan ik jullie wat meer vertellen in een complete blogpost én dat over het allerbeste product dat Smashbox heeft: hun welbekende primer.

Ik ben al langer fan van de primer. Ik ging vaak naar Londen om specifiek deze primer aan te schaffen. Of wanneer m’n vriendinnen een tripje planden, dan moesten ze écht wel make-up van Smashbox meenemen voor me. Gelukkig is die tijd gepasseerd en kan je het merk meer en meer terugvinden in onze Ici Paris XL filialen. Hoera!

Maar ja, waarom kies ik voor die bepaalde primer?

De primer bestaat grotendeels uit siliconen, ook zitten er wat verzorgende dingen in als vitamine A & E, druivenpitextract en groene thee. Primers bestaan meestal voor een groot deel uit siliconen, en dat is niet erg voor mijn huid. Ik reageer zo snel op bepaalde primers, maar op die van Smashbox NOOIT!

What’s in a name?

Creëer een perfecte basis voor de applicatie van foundation met deze zijdezachte, lichte cocktail van de vitaminen A & E, druivenpitextract en groene thee. De olievrije primer kan afzonderlijk of onder foundation worden gedragen, en helpt het aanzien van fijne lijntjes en poriën te verminderen met als resultaat een perfecte huid met fluweelzachte finish. In een chique tube voor een perfecte dosering tot de laatste druppel. Ik gebruik de tube bijvoorbeeld zo’n viertal maanden, wat ik wel lang vinden voor een primer en je weet dat je je dagelijks toch één of twee keer aan de make-up zet.

Hoe breng je hem aan?

Breng met de vingertoppen een kleine hoeveelheid Photo Finish Foundation Primer aan op een gereinigde of gehydrateerde huid voor een perfecte teint. Breng vervolgens uw favoriete foundation aan.
Tip: Breng de verzachtende primer aan op nat of droog haar om kroeshaar in bedwang te houden.

Leuk idee voor onder de boom, toch?

Het resultaat van de workshop van Smashbox zie je in de volgende blogpost, maar héy – in sneakpeek toch bovenaan de blog het resultaat van m’n nudelook op basis van deze primer. You like?