Steampod: Kawaii Krush

Jullie kennen allemaal de Steampod die ondertussen bijna alle harten van héél wat girls heeft veroverd. Je hebt ondertussen al van de Steampod-technologie gehoord, en eventueel zelf al eens kunnen testen. Voor diegene voor wie dit nieuw lijkt, even een kort vertelseltje over de Steampod. Steampod, een samenwerking tussen L’Oréal Professionnel en Rowenta, belooft gladder en zacht haar zonder het te beschadigen. Twee top merken die de handen in elkaar hebben gestoken: klonk niet slecht. Het resultaat is verbluffend! Op Instagram en andere sociale media zie je heel wat verschijnen over de Steampod.

Wat zijn de voordelen van zo’n Steampod?

De Steampod technologie, die werkt met stoom, bestaat ondertussen al een tijdje. Na 5 jaar research en 8 patenten kwam de Steampod op de markt. De Steampod zelf ligt goed in de hand – op de zijkant staan er twee pijltjes die aanduiden welke kant altijd eerst moet, want daar bevinden zich de stoomgaten en kam, gevolgd door de stijlplaten. Het lijkt even ingewikkeld, maar het wijst zichzelf uit eens je ermee begint.

Bij de stoomstijltang zitten er verschillende productjes die je moet gebruiken wanneer je je haar stijlt met de Steampod. Ik noem het mijn Steampod productjes die je haar gaan verzorgen, voeden én vooral de nodige glans geven. Het klinkt gek als je je haren gaat strijken als het ware, maar je haren komen hier énorm goed uit. Je kan een Steampod volgens mij absoluut niet vergelijken met een stijltang. Dankzij de stoom die door de haarvezels stroomt, worden de producten van L’Oréal goed opgenomen diep in de haarvezel. Daardoor herstel je tijdens het stijlen je haar. Niet enkel je haar wordt er gezonder door, maar de styling (stijl of krullen) blijven ook langer zitten. Daarnaast zorgen ze ook voor extra glans!

Dat ziet er niet slecht uit. Toch? Wel er is ondertussen al héél wat veranderd in het Steampod lanschap. Ze blijven innoveren om hun product nog te verbeteren maar ze komen ook creatief uit de hoek. Daar hou ik van. Ik zeg het vaak, maar merken die willen creatief zijn draag ik hoog in het vaandel.

Kawaii Krush

Er is een nieuwe limited edition én yesyesyesyes: ik vind ‘m prachtig!

Het mooie strakke uitzicht van de Steampod V2 werd tijdelijk in een mooi kleurrijk jasje gestoken. Van de Steampod Kawaii Krush Edition zijn maar een beperkt aantal Steampods beschikbaar én ik ben echt blij dat ik ‘m heb. Het design is prachtig. Ik kan er echt naar blijven kijken. De Steampod Kawaii Krush Edition heeft natuurlijk ook de kenmerken als de normale Steampod, hij zorgt ook voor supersnel voor glad, glanzend en stijl haar. Met de Steampod Repair Crème en de Serums geeft hij de haren ook meer kracht, maakt ze voller en laat ze nog meer glanzen. Me happy!