Urban Decay: the brand

Me soooo happy, want er is weer heel wat nieuws van Urban Decay op de markt. Ik moet het eerlijk bekennen: het is één van m’n favoriete merken. Ze zijn creatief, innoverend én lokken geen allergische reacties uit. Ik probeerde hun welbekende lipsticks al enkele keren uit, maar ondertussen ben ik een groter deel van hun gamma beginnen testen.

Moondust Eyeshadow

Vergeet alles wat je al weet over glitteroogschaduw. Moondust is de baanbrekende Urban Decay glitteroogschaduw. Fijne deeltjes van glinsterende glitters gecombineerd met intens droomachtige kleuren en 3-D metallic effecten, voor een luxe geraffineerde vibe en een prachtig, diamantachtig effect. De potjes zijn apart te verkrijgen, maar ik ben voor de fullcombo gegaan, want het pallet van deze lijn bestaat vanaf nu ook – drie keer hoera!

Urban Decay Naked Skin Concealer

De concealer is verkrijgbaar in 11 tinten, aangepast aan jouw huidkleur dus. Het is een vrij grote tube, met 5 ml inhoud. UD belooft dat de concealer volledig bedekt, maar tegelijkertijd onzichtbaar en gewichtsloos is. Je hoort hem simpelweg niet te zien zitten, terwijl hij wel donkere kringen, pukkeltjes en oneffenheden perfect camoufleert. Getest en goedgekeurd – en dat voor de hele dag!

De foundations van UD

Ik ga hier echt nooit kunnen kiezen. Meestal ga ik voor de Natural Skin Weight versie. Naked Skin, een liquid foundation die aanvoelt alsof je helemaal niets draagt maar die toch de huidtint verbetert. Het verzorgt je huid, maar zorgt daarnaast ook voor voldoende UV bescherming. De huid ziet er natuurlijk, stralend en helder uit. Deze gewichtloze en zo goed als onzichtbare formule biedt medium tot volledige dekking met een smetteloze demi-matte finish en yes, that’s what I like!