A women’secret for me

Ken jij Women’secret al? Het is één van de leukste winkels voor mij als het aankomt op pyjama’s. Als tiener ging ik om de maand naar hun filiaal in Brugge waar ik me telkens opnieuw kon uitleven in de pyjama corner. Eén van de grootste fans sinds het begin was ik denk ik. Als ik de naam hoorde, ging er meteen een belletje rinkelen want ik dacht meteen aan: pyjama’s. Maar héy, die winkel heeft zoveel meer dan pyjama’s alleen. En daarover wil ik toch nog effe bloggen, want ik kocht enkele top stukken die mijn zomer alleen nog maar aangenamer zullen maken. Say what? Yes, here I go:

More than just lingerie

Misschien ken je natuurlijk van de schattige en betaalbare ondergoedsetjes en nachtkledij. Sinds kort hebben ze ook een cosmeticalijn uitgebracht en die scoort ook écht enorm. De bikini’s en badpakken zijn subliem, net als hun corrigerend ondergoed én jawel ook hun schoeisel staat helemaal op punt. Oké, wacht, ik begin terug bij het begin.

Every women’s secret

Women’secret is een merk met ondergoed, nachtmode, badmode en accessoires voor de vrouw van vandaag. Daarnaast maakt Women’secret ook mode voor meisjes van 0-6 jaar. Het merk heeft innovatieve ideeën om het leven eenvoudiger en leuker te maken. Women’secret is gecreëerd in 1993 door de Cortefiel Group. Creativiteit, efficiëntie en comfort zijn de speerpunten van dit lingerie merk. Zelf kocht ik er heel wat onderbroekjes. In kant. Want dat laatste draag ik altijd. Wat ik ook écht top vond zijn hun invisible onderbroekjes. Altijd handig om te hebben voor de zomer, want soms is het zo vervelend als je onderbroek te fel zichtbaar is in je spannende skinny jeans.

Het Spaanse merk speelt ook mooi in op bh’s. Ze hebben echt alle soorten én kleuren. Met thema’s zoals Hello Kitty zit je meteen goed qua speelsheid. Sexy kan ook door de kanten bh’s die trouwens heel lekker zitten. Je kan ook kiezen per categorie dat je wenst te hebben zoals bijvoorbeeld een push up, push up strapless, een dubbele push up of een t-shirt bh. Allemaal perfect geordend online én ook offline. Ik ging naar de winkel in Antwerpen en had echt een perfecte service.

Ik kocht ook een mooie satijnen pyjama, een kanten bh zonder vulling én een superleuke jumpsuit die ik allemaal al meteen meenam naar het mooie Kos. De satijnen pyjama én de jumpsuit zijn meteen mijn favorietjes, na mijn ultracoole én schattige slofjes die je ook onderaan in deze blog kan terugvinden.

Zelf benieuwd genoeg? Shop dan in de winkels van het merk of via deze link!