Boho prints

Boho Chic, Bohemian stijl of de Boho stijl. De Boho trend wordt deze zomer opnieuw één van de meest besproken trends. Boho doet vaak aan de seventies denken, maar ook gaan mensen vaker denken aan festivals wanneer ze aan de Bohemian look denken. Welke musthaves dit voorjaar in jouw garderobe terecht moeten komen om helemaal mee te zijn met de Boho trend vertel ik graag hier in deze blog! (foto: Armando Diva)

De Boho tops

Boho is afgeleid van het woord Bohemian. Een ‘Bohemian’ wordt omschreven als iemand die er een onconventionele levensstijl op na houdt met weinig ‘vaste banden’ en zich vaak bezig houdt met muziek, literatuur of kunst. Voor ons brengt Boho vooral veel speelsheid, opvallende details met franjes en pailletten en vooral extra kleur mee en dat uit zich ook in de verschillende sweaters, blouses en shirts.

Bohemian aan de voetjes

Ook de schoenen zijn aankomende zomer vaak geïnspireerd op de Boho Chic trend. Sandaaltjes met de ‘gladiator’ look zijn hélemaal hot. Dit jaar mogen de opvallende plateaus onderaan absoluut niet ontbreken aan de sandalen. Enkellaarsjes blijven goed scoren, maar dit jaar neigen we meer naar extra details zoals franjes en andere kunstzinnige prints.

 

Power up the Boho look

Natuurlijk willen we er piekfijn uitzien. De Boho look kan je extra in de kijker zetten door accessoires. Ook een basic look is makkelijk te pimpen met details die ‘Boho’-waardig zijn.

Ikzelf koos voor de drukke printlook als vestje, recht uit de Ibiza shops waar kleur én boho centraal staat. Do you like it?