Festival look x Sacha

Finally! De festivals komen er eindelijk aan én dan is de look natuurlijk helemaal aangepast aan de aankomende festivals. De trend is vaak helder, maar toch elk jaar opnieuw heel specifiek. Daarom kijk ik er ook zo naar uit!

Mijn festivaltips én favoriete item kan je dan ook terugvinden in deze blogpost. Na de aftrap van Coachella vorig weekend kunnen we er niet meer omheen; het festival seizoen is officieel geopend. En dat kunnen we bijvoorbeeld door opnieuw voor denim te kiezen. Lang, kort, oversized, getailleerd.. It’s up to you. Wat ik wel weet, is dat ik deze musthave in iedere vorm ontzettend leuk vind. Ideaal om over je jurkje te dragen op de koudere dagen (helaas, díe gaan we ook moeten meemaken..) of om je outfit mee af te stylen. BIG like!

Om te zorgen dat je outfit toch de perfecte balans Classy vs. Speels krijgt, kun je ervoor kiezen om een basic outfit op te fleuren met één bepaalde eyecatcher. Rood doet het bijvoorbeeld goed. Ik koos voor een rode portefeuille die ik soms tijdens de festivals als clutch gebruik. Het moet voor mij zo minimaal mogelijk, omdat dat makkelijker is om te feesten. Maar rood is hot én zeker tijdens de festivals.

Nog een ander thema én dat is voor mij één van mijn favorietjes is de kleurenmix. Mix & Match: het magische gezegde van dit festivalseizoen. Zomerse printjes, bloempatroon, dierenprint en andere designs zijn helemaal hot en stiekem ook wat we gewoon willen zien op een festival. Ik ging voor schattige roze sandaaltjes die effectief draagbaar zijn doorheen de hele zomer. Sacha for president, want naast de portefeuille en de sandaaltjes die ik vond via deze link.

Daarnaast wil ik toch nog effe zeggen dat de juiste bril énorm belangrijk is. Ik koos voor de XL ronde versie én jawel: marble is de tweede keuze. Ik zocht al langer een marble bril maar ben nu ééééécht verliefd!

Laat de festivals maar komen!