Guestblog: FAEMD

Another week, another Monday! Time to get to work! #newweek #FAEMD

Fenna leerde ik kennen via Instagram. Haar passie voor juwelen kon ze niet wegstoppen, waardoor we contact kregen en ik het label waarvoor ze werkt leerde kennen. Helemaal verliefd werd ik op het nieuwe Nederlandse merk FAEMD. Omdat het nieuw is, vond ik het leuk om jullie er ook mee bekend te maken. En hoe kan dat nu beter dan door een gastblog van Fenne herself over haar passie voor juwelen én natuurlijk over FAEMD.

Wat is er leuker dan mooie sieraden? Ik houd zelf ontzettend van minimalistische sieraden en vind het dan vooral leuk om meerdere sieraden met elkaar te combineren. Laat dit nu net heel goed mogelijk zijn met de sierraden van het nieuwe accessoiremerk FAEMD! Bij FAEMD staan minimalisme en elegantie voorop. We geloven dat minimalisme niet het gebrek aan iets is, maar de simpelheid van de perfecte hoeveelheid van iets. Ja… Dat moest je even twee keer lezen he?! Dat maakt FAEMD dus zo bijzonder; het gaat erom dat de details van je accessoires iets toevoegen aan je persoonlijke stijl. Dus geen poespas of bliksemschichten, maar gewoon elegante en classy sieraden. Nu hoor ik je denken: is dat niet een beetje under stated? Nee. Want wat is er fijner dan sieraden die op allerlei manieren met elkaar te combineren zijn, maar die ook los van elkaar gedragen kunnen worden? Precies: niets. FAEMD is een mix van Amsterdamse sophisticated no-nonsense en Parijs’ classy chique. De items maken je dagelijkse look compleet of zijn de finishing touch voor dat speciale moment.

FAEMD is born and raised in Amsterdam, waar ook het creatief atelier van het merk zit. Hier worden collecties ontworpen met veel aandacht voor de kwaliteit en details van de producten. De ambities van FAEMD gaan echter verder dan dat. Na de zomer worden er namelijk horloges toegevoegd aan de collectie, zodat je jouw persoonlijke stijl nog verder kunt uitbreiden. Maar ook daar blijft het niet bij, want FAEMD gaat ook nog eens tassen ontwerpen. Beter kan het niet voor ons vrouwen, toch? Dus hop, wees er snel bij en neem een kijkje in de webshop (www.faemd.com)! Handgemaakte producten van hoge kwaliteit die hun elegantie in simpelheid vinden en geen fortuin kosten. Een mooi cadeau aan jezelf of iemand die je lief is! FAEMD is te vinden op Instagram en Facebook onder @faemdofficial.