Hunkemöller: kaki

Kaki is één van m’n favoriete kleuren voor aankomende winter. Ik was enorm blij dat m’n favoriete lingeriemerk, Hunkemöller koos voor een kaki thema in de nieuwe collectie. De kaki kleur is perfect in m’n zijden ‘pyjama’, die makkelijk zit en eveneens toch de nodige sexy-factor kan uitstralen. Ik koos ook voor een kanten BH, met kanten slipje. Vroeger koos ik resoluut voor boxershorts, maar een tijdje geleden heb ik deze allemaal weg gegooid. Ik ging voor kant gaan, een keuze waar ik me nu veel beter in voel. Misschien gek om hier zo over te praten, maar wanneer ik me goed voel in de lingerie die ik draag, straal ik dat voor mezelf ook net dat tikkeltje meer uit.

Kant is komende winter echt een must, zowel als je dagelijkse kledij maar ook als je lingerie.

Kant is übervrouwelijk en mag ook in 2016 niet in je kast ontbreken. Ik ben fan van kanten jurkjes, shirtjes met een randje kant en dus ook van de lingerie.
Ook “net” is helemaal terug. Beide stoffen kun je heel degelijk en bedekt dragen met iets eronder, maar voor een gedurfdere outfit draag je er niet of heel weinig onder. Houd je van super heftig? Ga dan voor een transparant kledingstuk of voor lingerie die volledig uit kant is én doorkijkbaar. Zelf heb ik die stap nog niet durven zetten, maar zeg nooit nooit.

Extra tips?

  1. Zwart kant staat voor drama. Je kunt er alle kanten mee op! Met de juiste accessoires wordt zwart kant ‘rock’ en alternatief. Een zwart kanten kokerjurk met bandjes is sexy en zwoel. Een lange kanten jurk is goed voor een divalook.
  2. Wees niet bang om wit kant te dragen. Een wit kanten jurk wordt minder ‘bruid’ met gekleurde accessoires.
  3. Eén van de karakteristieken van kant is dat het doorzichtig is. Controleer de voering of wees je er van bewust hoe doorzichtig je kanten aankoop is. Draag er het juiste ondergoed onder. Huidkleurig ondergoed is meestal nagenoeg onzichtbaar. Je kunt ook een statement maken en je lingerie (een hoge onderbroek en een sexy bustier bijvoorbeeld) juist showen. Onder een zwart kanten jurk kun je zwart kant dragen. Maar onder gekleurd kant kun je ook lingerie in contrasterende kleuren dragen

Meer info op hunkemoller.be