It’s all about pink and vanille

Eindelijk nog eens een beetje mode. Ik ging voor jullie op zoek naar dé kleuren voor aankomend lente én zomerseizoen. De collecties van onze Belgische winkels nam in onder de loep in combinatie met de kleuren die ik vond op de modebeurzen en modeweken. Mijn favoriete kleuren uit het ruime aanbod van dé trendkleuren kom je deze keer in deze blogpost te weten!

Rijke rode tonen: Met een diepe rode kleur maak je echt een statement vooral als je hem zowel in je shirt als broek draagt. De tonen variëren van vurig rood naar diep bloed rood en zorgen dat jij opvalt op straat.

Geen wit maar vanillekleur: De cream kleuren brengen een verkoeling tijdens de hopelijk hete zomer volgend jaar en zorgen voor extra contrast. De vanille kleuren zorgen ook voor een zachte, rustige uitstraling voor de mensen die dat mooier vinden. Wie weet gebruik ik die wel in mijn volgende collectie van Zeb.

Rijkelijk blauw: Een diepe blauwe kleur tot een denim kleur is het blauw wat we gaan zien in de lente/zomer 2017 collectie. Ook bij Bobo kan je de donkere denims vinden. Daar ging ik al mijn eerste shoppings voor dit jaar doen. Ook Primark speelt perfect op de trend in, alsook La Pomme de Loveley. Mijn favoriete brands zijn goed bezig!
Mijn drie favorietjes voor deze zomer zijn misschien helemaal niet licht, maar ze gaan perfect de zomerse feeling weergeven en ja hoor, in ons Belgenlandje is dat iets wat je gewoon nodig hebt.