It’s all about Skinny Dip

Een klein maandje geleden trok ik met m’n vriend naar Londen, waar we genoten van een heerlijke XMAS shopping. Het meest genoot ik toch wel van Carnaby Street. De hipsterwijk in Soho waar ik effectief rust kan vinden, maar evenzeer de winkels waarnaar ik opkijk. Ik geef toe: Oxford Street is leuk, maar Carnaby heeft uniekere winkels die creativiteit uitstralen. Musthaves die je thuis niet kan vinden.

Skinny Dip ken ik vooral van Topshop, maar ik zag in Londen dat ze nu ook hun eigen winkel hadden. Drie keer hoera! Skinny Dip staat bekend om hun creatieve iPhone cases, hun extreme accessoires maar vooral om de handtassen die héél excentriek maar toch creatief zijn.

Zo hebben ze bijvoorbeeld een tasje met Unicorn Tears, of ééntje waar Unicorns zwemmen tussen glitter. Eén van de leukere handtasjes van het merk vind ik die met een spiegelei. Crazy, toch?

Deze keer launchen ze opnieuw een samenwerking met de Simpsons, die deze keer roze én fluffy is. Damn, waarom is Pink Ambition ook al weer gedaan?

Ik kon niet kiezen tussen het Simpsons tasje én tussen het tasje met Tequila dat je onderaan in deze blog kan vinden. Dus ja, wat doe je dan? Ze gewoonweg allebei shoppen. De winkel is echt een bezoekje waard, believe me.