Mad Hatter Teaparty

Alice In Wonderland 2 komt eraan én dat moest gevierd worden. Vandaag werd Hotel De Witte Lelie omgetoverd tot een waar sprookje. De Mad Hatter Tea Party kwam helemaal tot leven. De foto’s onderaan de blogpost doen je waarschijnlijk al watertanden: gebakjes, macarons, pralines, scones én muffins waren aanwezig. Daarnaast was ook Tom, de art director van Essentiel aanwezig. Hij deed zijn verhaal over de samenwerking tussen de film én Essentiel. De collectie is al een tijdje in de winkels te krijgen en is een waar succes. Maar goed, geef toe: who doesn’t love Alice?!

De samenwerking met Essentiel is voor mij een echte topper. De collectie is vernieuwend en helemaal in de Essentiel-stijl. Mijn favoriete items kan je onderaan in de blogpost vinden én meteen shoppen via essentiel-antwerp.com. Daarnaast deed Tom van Essentiel ook enkele weetjes uit de doeken:

  • De shoot vond plaats in Disneyland Parijs: het enige park waar het doolhof van Alice is. De shoot moest perfect geregeld worden, zodat ze voor de openingsuren konden shooten. Van vier uur ’s morgens tot 10 uur heeft het prachtige model de collectie getoond.
  • Ze willen een soort van Alice Emoji weergeven. Als perfecte uitspraak kozen ze voor ‘OMG’, dat de nonchalante Alice wel kan typeren.
  • Komende zomer komt er opnieuw een samenwerking tussen het merk en Disney. Zeer benieuwd wat die collectie zal inhouden!