Maison Lab meets Guess

Maison Lab is een online webshop die ik al van moment één op de voet volg. Als er één webshop mijn hart altijd zal blijven stelen, is het Maison Lab wel. Het team is fantastisch – dat zonder twijfel. Achter de webshop zit een warme familie met het modehart op de juiste plaats. En dat kan je ook zien aan de snelle en correcte service die Maison Lab kan bieden. Guess is stoer, Guess is avontuurlijk, Guess is een begrip! Het merk combineert Amerikaanse lifestyle met Europese mode invloeden. In de jaren ’80 knalden ze de markt op met hun perfect zittende en design jeansbroeken, tegenwoordig shop je er je hele garderobe. Het luxe label voor mannen, vrouwen en kinderen heeft een merkwaardig oog voor detail, is bijzonder geraffineerd en een tikje glamoureus: glitters, awesome prints, pailletten, grafische elementen, … it’s al there. Natuurlijk allemaal goed én wel, maar Guess is natuurlijk ook prijzig. Daarom is Maison Lab écht perfect. Ze hebben zalige merken als Dexters, Steve Madden én Essentiel aan serieuze kortingen – astublieft!

Ik heb gekozen voor een felgeel topje, omdat ik naar een event moest dat de naam kreeg ‘Mark your mark’ en jawel, met iets fluo was dat natuurlijk geen probleem. Ik hou van de speelsheid. Het is gedurfd maar absoluut niet too much. I like!

Bovenaan is de blouse afgewerkt met zwarte pailletten die het geheel gewoon afmaken. Daarnaast koos ik nog voor looks van SVNTY én Sperry maar daarover later ook meer. Maison Lab maakt het geheel gewoon leuk. De unboxing heb ik al een paar keer op mijn Insta Stories gezet en zoveel leuke reacties op gekregen. Ze willen elke klant de perfecte service geven én de kans geven duurdere items aan te schaffen aan een veel lagere prijs. En dat is voor mij zo zo zo fantastisch, want als ik zelf moet kiezen tussen een peperdure handtas of twee handtassen voor de prijs van één met (!) een fikse korting. Damn right, mijn keuze is gemaakt! Volg zeker mij op Instagram want er gaan nog leuke foto’s komen met mijn nieuwe look van Maison Lab. Die kan je makkelijk vinden via @yentlkeuppens op de socials. Natuurlijk moet je ook eens gaan kijken naar het online paradijsje van Maison Lab, dat kan makkelijk via deze link!

Ps: check ook zeker eens de mannenlooks want ook Jeffrey heeft zich laten gaan. Lijkt het jullie leuk om hem eens te laten gastbloggen? 😉