Maison Lab meets SVNTY

Mijn liefde voor Maison Lab was al groot. De fijne service, het enorme aanbod én oh ja: de prijzen die écht fantastisch zijn. Ze hebben zo’n groot aanbod: Guess, Essentiel, Dexters, Josh V. Allemaal topmerken maar sinds kort is daar ook SVNTY bij. SVNTY is opnieuw een Belgisch merk, met de oorsprong in Antwerpen. Sinds het prille begin ben ik een super fan van het merk. Ze zijn zo creatief én brengen de laatste nieuwe trends op een eigenwijze, maar fantastisch coole manier!

Het merk komt uit de koker van Fashionclub 70, dat fungeert sinds jaar en dag als agentuur voor bekende buitenlandse labels, maar lanceert bij deze een eigen label. SVNTY werd in het leven geroepen om in te spelen op de atletische levensstijl, om te ontsnappen uit het dagelijks leven. De sneakers ademen classy luxe en sportieve coolheid uit. Zo ook de sneakers die ik heb weten te bestellen in holographic kleuren. De sneakers van het superleuke merk kunnen ze perfect gecombineerd worden met high end designerstukken in een sportieve look. SVNTY zijn er voor zowel dames als heren en worden geproduceerd in Italië.

De materialen zijn echt de max! Croco, lakleder, python en metallic worden naadloos in één schoen verwerkt, en de pasvorm is subliem. Een paar SVNTY schoenen of sneakers is dit voor jaar een absolute must-have voor iedere trendsettende fashionista. Love it!

Ik hou ervan dat ze sinds kort ook leuke sweaters en hoodies doen. Ik koos voor de lichtroze variant in cashmere, die je bij Maison Lab voor een échte spotprijs kan kopen. De sneakers van SVNTY zijn iets duurder, waardoor het écht heel makkelijk is om ze bij Maison Lab te bestellen. Benieuwd naar mijn look? Bovenaan deze blog kan je ‘m meteen vinden. De lichtroze hoodie én de holographic sneakers die trouwens echt heerlijk zitten. Die wil ik nooit meer uitdoen denk ik.

Big up for Maison Lab, again and again! Je kan ook online beginnen shoppen bij Maison Lab door te klikken op deze link!