My Freddy Pants

Kennen jullie Freddy Pant Room al? Zo niet: écht een merk om te leren kennen. Ik had er in de ‘blogwereld’ al zoveel van opgevangen maar nu heb ik eindelijk het merk zelf mogen leren kennen. Ik kwam FPR vaak tegen op Instagram, dus ik was razend benieuwd wat dit merk eigenlijk zo speciaal maakt. Ze gebruiken de WR.UP technologie, wat je eigenlijk kan vergelijken met een soort van ‘push up’ voor je kont. Klinkt zalig, toch? Ik had nooit gedacht dat ik een denim jeans zou vergelijken met een push-up beha. Toch is de werking bij Freddy Pant Room een beetje vergelijkbaar. Ze gaan als het ware je poep liften én geloof me: helemaal waar. Ik draag in deze blogpost de jeans, maar ze hebben onlangs de sportcollectie ook op de markt gebracht. Je kont wordt dus al strakker zonder te sporten en als dat nog niet goed klinkt, weet ik het niet 😉

Show that ass baby!

De sportcollectie test ik binnenkort ook eens uit want mijn goed voornemen voor komend jaar is om opnieuw te beginnen sporten. Ik deed al eerder BBB, kickbox en zumba maar door de drukke agenda een beetje stilgevallen. Beginnen we er samen weer aan? (need some support please!)

Ik ben niet de sportiefste en mijn volgers zullen dat ondertussen wel weten. Gelukkig is er voorlopig nog geen sport dat er moet aan te pas komen én daar ben ik erg blij om. Toch hoop ik in de toekomst meer tijd te maken om opnieuw te sporten. Maar héy, als ik moet kiezen tussen bloggen én tussen sporten. Nou, de keuze is voor mij althans zeer snel gemaakt.

Get me that pants – now!

Meer over Freddy Pant Room kan je hier vinden: http://freddypantroom.be/