My Lafont glasses

Lafont brillen! Heb jij er al van gehoord? Voor mij was het merk ook vrij nieuw, maar ik ben blij dat ik nét voor de zomer het merk ben tegengekomen. Ik ben écht verliefd op mijn bril!

Jullie weten dat ik vaak kies voor een iets specialere bril. Zo kies ik vaak voor de speciale modellen van Dior, Suzy Glam of Jimmy Choo. Vanaf nu past Lafont ook éffectief helemaal in dat plaatje. Brillen van Lafont zijn een tikje rebels en avant-gardistisch. Ze bestaan in meer dan 200 kleurencombinaties en zijn gemaakt uit een unieke mix van materialen. Ieder montuur ziet er helemaal anders uit. Ze ademen de typische Parijse elegantie uit. Really love them! Lafont is heel goed in de mooiste kleurcombinaties. Men heeft het alleenrecht op vele kunststof platen waaruit brillen vervaardigd kunnen worden.

Mijn keuze

Ik koos voor een vrij basic model dat zwart oogt, maar vanbinnen mooi paars is. Helemaal geweldig. Ik zoek altijd trouwens naar iets kleinere, fijnere modellen omdat bij mij beter staat. Vaak best wel moeilijk om de juiste bril te vinden, maar Lafont is net daar gespecialiseerd in. De kleine maten zijn toch nog trendy én fancy genoeg om te shinen. Het leuke bij Lafont vind ik dat de brillen vaak genoeg pit uitstralen om je complete (basic) outfit te pimpen.

Oorsprong

Het merk bestaat trouwens al enige tijd. Het bedrijf is Frans en vond de oorsprong in het mooie Parijs. Uit de behoefte om  zich te onderscheiden met een eigen brillenlijn, ging de familie zelf brillen ontwerpen. Het produceren werd aan een monturen fabriek in de Franse Elzas gegund. Al snel bleek dat er met de eigen brillen goede zaken werden gedaan en de familie besloot dan ook om te gaan exporteren naar het buitenland. Een slimme zet, want heel wat jaren later is het bril een begrip geworden dat snel een belletje doet rinkelen. De winkels in Parijs van Lafont moeten trouwens écht de moeite zijn.

Benieuwd de welke mijne is geworden? Wel volgende link gaat je meteen doorverwijzen! Have a Sunny summer with Lafont!

http://www.lafont.com/article/56723/VOGUE-1044T/