New Balance sneakers for the win

Drie redenen waarol je New Balance zou dragen? Ja hoor, dat is het thema van deze blogpost! Laten we er maar snel aan beginnen!

Tijdloos! Al enige tijd aanwezig op planeet mode, en toch stopt de New Balance 996 niet met het stelen van de hartjes van sneakers addicts. Het Amerikaanse merk New Balance is opgezet in 1906 in Boston Massachusetts en was origineel bedoeld voor sportiefhebbers en atleten, maar neemt desondanks ook de overhand aan de voeten van de fashionista’s. New Balance 420, 574 of 996, we willen ze allemaal. Om te dragen zonder mate, iedere dag en voor altijd!

Vintage look! De retro running trend is nog altijd up and running! Ver van de sportvelden is de New Balance 996 inmiddels ook geroemd voor zijn stijl en vintage allure. Wij houden van, wat zeg ik, wij adoreren dit old school en super trendy design. En oja, het dragen van sportschoenen in de stad is het credo van de goed geïnformeerde fashionista’s en jaren 90 fans. Dat komt goed uit, want we love it!

Ze zitten makkelijk + zijn comfy! Last but not least.. Omdat ze aanvankelijk gewijd waren aan orthopedische zolen, die perfect de boog van de voet ondersteunen, winnen deze sneakers hands down de hoofdprijs voor de meest comfortabele schoenen. Hoewel de looks van de schoenen tegenwoordig ook veel aandacht trekken is het Amerikaanse merk vastberaden om kwaliteit voorop te stellen. Het ultieme bewijs hiervoor: het is een van de weinige merken die al sinds 1972 verschillende breedtes biedt voor elke maat!

Collab – Sarenza