Sacha summer loafers

Processed with VSCO with t1 preset

Een item dat erg geliefd is onder bloggers is de slip-on sneaker of de loafers. Deze schoenen hebben een ware comeback gemaakt. Ik weet nog dat de Vans loafers vroeger écht hot waren, maar nu spelen ook andere merken in op deze comback. Om eerlijk te zijn ben ik enorm blij dat de loafers terug zijn. Ik kocht er onlangs nog bij Sacha. Ik shop graag bij Sacha omdat ik perfect weet wat mijn maat is bij hen én ik nog nooit last heb gehad van pijnlijke voeten. Normaliter draag ik steunzolen en bij de schoenen van Sacha kan ik dat mooi achterwege laten. ZA-LIG! Loafers zijn comfortabel, trendy en makkelijk te combineren. Van deze schoenen nemen we dus voorlopig nog geen afscheid! In de nieuwe Sacha collectie zien wij veel diversiteit, van instappers met een plateauzool tot exemplaren met kant, zoals hieronder. Ook de enkellaarsjes en de sneakers vind ik dit seizoen prachtig. Vooral de witte sneaker is deze zomer hot!

Dan heb je nog espadrilles: de ideale zomerschoenen. Comfortabel? Check. Fashionable? Check. Makkelijk te stylen? Check! Dit seizoen spotten we niet alleen de classic, maar ook wedges en espadrilles met (alweer) een plateauzool, waarmee je makkelijk voor een casual outfit kunt kiezen. Met dit zomerse schoentje ben jij ready for summer. Dus, doe je voeten een plezier en haal deze musthaves snel in huis!

Het is gewoon erg leuk dat op de website van Sacha alles netjes gesorteerd staat en je ook niet een overkill hebt. Alles staat netjes gesorteerd waardoor online shoppen voor mij écht een plezier is. Ik hou er absoluuuuuut niet van als ik te veel zie staan op één pagina, want dan weet ik dat ik er haast niets meer van heb onthouden. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de witte sneaker met een lintje om te vinden. Ze hebben een iets hogere plateauzool wat het nog wat specialer maakt. Ze zitten héérlijk! Wees er snel bij, want er staan weer een heleboel nieuwe dingen op de online webshop van Sacha. Je kan natuurlijk als je liever past zelf de winkel eens een bezoekje brengen!