Siena D: shoes

Op visite met de mensen van Siena D. Ik neem jullie mee doorheen het echte verhaal van het gloednieuwe schoenenmerk Siena D. Ik postte eerder al vaker over Wolky. De schoenen die effectief zalig zitten en waarbij ik absoluut géén last heb van pijnlijke voeten, ook wanneer ik mijn steunzolen niet draag. Het zusterbedrijf van Wolky kreeg de naam Siena D. Maar meer wist ik zelf nog niet over het merk, waardoor ik écht super benieuwd was achter de visie én creativiteit achter het merk. Let’s go on a Siena D. trip!

Wanneer Siena D ontstaan?

Siena D. Is een nieuw schoenenmerk dat dit seizoen met een kleine collectie is gestart. We hebben nu drie sandalen in de collectie en een veterschoentje. Komend najaar komen met leuke stoere boots en elegante laarzen.

Wat vindt Siena D de belangrijkste zomer trends?

Met onze schoenen en sandalen volgen we niet per se de laatste trends. Schoenen die na één seizoen de kast niet meer uitkomen maken we niet. De schoenen zijn tijdloos. Siena D., de ontwerpster, maakt wat zelf graag zou willen dragen. Vrouwelijke schoenen die casual en soms stoer ogen voor dagelijks gebruik. Elegant én nonchalant tegelijk. Schoenen die je persoonlijke stijl onderstrepen. Geschikt voor werk en privé, om mee te stappen, de boodschappen op te doen of om de kinderen mee uit school te halen. Schoenen voor modebewuste vrouwen die niet gehinderd willen worden door pijnlijke voeten. Samen met ons team, dat heel veel ervaring heeft op het gebied van kwaliteitsschoenen maken, streven we ernaar om schoenen neer te zetten die én goed ogen én ook nog eens comfortabel zitten. We maken dus geen schoenen waar je alleen op kunt zitten. De vrouw anno nu is zeer actief, én schoenen mogen geen belemmering zijn.

Omschrijf het merk in drie kernbegrippen?

Vrouwelijk, casual, comfortabel.

Wat is er speciaal aan het merk?

Onze schoenen zien er én goed uit én lopen fantastisch. Dat gaat lang niet altijd samen.

Zijn er toekomstplannen?

We willen het merk langzaam uitbouwen. Kwaliteit staat voorop. We hebben een eigen webshop, www.Siena-D.com, en zullen de komende tijd opzoek gaan naar schoenenwinkels of modezaken die het merk als aanvulling zien op hun collectie.

Ik koos meteen de sandalen van Siena D. Wat maakt de sandalen een musthave?

De combinatie van looks en comfort maakt dat je ze blijft dragen. Of zoals Siena D. Zegt: probeer ze zelf en ‘feel the love’! Wij maken schoenen met karakter. Modieus, tijdloos nonchalant en elegant, gehuld in een vrouwelijke en comfortabele verpakking. Siena D. staat voor inner én outer beauty, gevoed door de liefde voor vakmanschap, hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid.

Meer weten? Feel the love for that brand!

Stijlvol. Fashionable. Inspirerend. Up-to-date. Dat is Siena D., hét nieuwe schoenenmerk voor vrouwen met karakter. Siena D. zorgt voor een intelligente, originele kijk op de huidige trends en vertaalt dat in tijdloze nonchalance en elegantie voor elke voet. Stoer, maar ook vrouwelijk en origineel. In de ontwerpen zijn kwaliteit en comfort onlosmakelijk met elkaar verbonden, want voor Siena D. is alleen het mooiste leer en de beste pasvorm goed genoeg. Siena D. staat voor inner én outer beauty, gevoed door de liefde voor vakmanschap, hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid. Feel the love.

Inner & outer beauty

“Wij maken schoenen met karakter. Modieus, to the point en elegant, gehuld in een vrouwelijke en comfortabele verpakking. Siena D. staat voor inner én outer beauty, gevoed door de liefde voor vakmanschap, hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid. Stijlvol. Fashionable. Inspirerend. Up-to-date. Dat is Siena D., hét schoenenmerk voor de vrouw van nu. Siena D. zorgt voor een intelligente, originele kijk op de huidige trends en vertaalt dat in tijdloze nonchalance en elegantie voor elke voet. Van ogenschijnlijk eenvoudig ontworpen sandaaltjes tot klassieke boots en sexy pumps. De ontwerpen van Siena D. onderstrepen jouw persoonlijkheid en halen het beste uit elke outfit naar boven.

De handtekening van Siena D. is zowel stoer als vrouwelijk. In de ontwerpen zijn kwaliteit en comfort onlosmakelijk met elkaar verbonden, want voor Siena D. is alleen het mooiste leer en de beste pasvorm goed genoeg. Niks blaren of ander ongemak, maar passie en trots op een betaalbare schoen die je overal brengt waar je wilt zijn. Verwelkom dit jaar in jouw schoenenkast: Siena D.. Feel the love.

Online Siena D. vinden kan makkelijk via deze link!