Sooco shoes!

Online shoppen is verslavend. Ik wist niet dat ik er ooit zo verslaafd aan kon worden. Toch is het echt mijn favoriete ontspanning van het moment. Ik draag heel vaak tijdens het werk of tijdens tripjes Converse All Stars. Al jaren m’n favoriet. Ooit New York koos ik er zelfs voor om ze te laten personaliseren en volledig te gaan voor Just Yentl schoentjes in roze. Tijden van Pink Ambition was dat natuurlijk nog meer toepasselijk!

De website van Sooco leerde ik kennen omdat ze de suède lijn van Puma hebben die voor die lijn samenwerkten met één van mijn idolen; Cara Delevigne. Daarnaast zag ik hun énorm aanbod aan Converse sneakers. Me happy!

Ik koos voor de nieuwtjes in wit mét blinkende voorkant. Er zit wat zilver in mijn eigen nieuwe Little Fortune collectie dus die keuze was snel gemaakt. Ook tussen de sales op de webshop zitten héél wat prachtige schoentjes verborgen. Hoe kan het ook anders met het aanbod dat ze bieden. Sooco heeft meer dan 1500 modellen van 100 verschillende merken in de webshop. Als je liever past kan je trouwens naar Enschede rijden waar ze ook offline een shop runnen.

Meer over Sooco? “De passie voor schoenen zit diep in ons hart. We zijn ermee opgegroeid, het is ons letterlijk met de paplepel ingegoten. Deze passie hebben we continu weten over te brengen en weten uit te breiden binnen het team. Dit geldt zowel voor het team in de Sooco Footbar winkel als voor het team van de webshop. Maar bij ons gaat de passie voor schoenen verder. Fashion gaat ons aan het hart. Op basis van de laatste fashion trends kunnen we er namelijk voor zorgen dat onze collectie altijd aansluit op de behoefte van degenen die schoenen kopen, zoals jij en ik. En waarom zullen we deze upcoming trends voor onszelf houden? Doordat wij zien en weten wat er speelt in de fashion industrie kunnen we hierover schrijven en meepraten. Hoe wij dit allemaal weten? Doordat wij er met onze neus bovenop zitten! Excellente klantgerichtheid is voor ons het meest belangrijk. Onszelf een treetje lager zetten, waardoor jij als klant op het voetstuk komt te staan (letterlijk en figuurlijk). Wat excellente klantgerichtheid voor ons betekent? Alles voor de klant over hebben, ver gaan voor een tevreden klant, tot overdreven toe. Niks is voor ons zo belangrijk als dat jij optimaal kunt genieten van je paar nieuwe schoenen.”

Ik ben alvast fan van hun visie, maar ook van hun kwaliteit én service. Leveringen gebeuren vrijwel meteen én retourneren is voor hen geen enkel probleem. Converse tastic!