Webshop: Tutu Shop

Processed with VSCO with t1 preset

                                                                                                                                                         

Tutus zijn helemaal in. Daar kunnen we niet onderuit en bovendien zou ik er zelfs niet onderuit willen. Ik hou van tulle rokken, iets wat ik m’n lang al heb gedaan. Tijdens mijn boekrelease koos ik er eveneens voor om voor een tulle rok van Piu Piu te gaan. Met natuurlijk genoeg glitters, zoals je me kent.

Er bestaan zelfs Tutu shops, waar je online naar hartenlust kunt shoppen. Isabelle Dumortier besloot om volledig te gaan voor haar favoriete kledingstuk: De Tutu’s. De webshop is voor mij meer dan geslaagd. Een vriendin van haar vierde haar Bachelorette party én vanaf dat moment rolde Isabelle in een wereld vol tutu’s. Je hebt ze in kort, medium of XL. Er zijn ondertussen zelfs galakleedjes in tulle.

Zomer, winter, lente of herfst: de tulle rok kan écht wel in elk seizoen passen. Aangezien de tutu erg volumineus is van zichzelf is het aan te raden de rest van je kleding strak te houden. Onder de tutu kan je het beste een legging, maillot of panty te dragen. Met een panty moet je wel oppassen dat de tutu niet zo ruw is dat je panty kan ladderen. Op de tutu kan je bijna alles dragen zolang het niet te los zit zoals een topje of truitje.

Haar lifequote?

Sharing a touch of whimsical elegance with stylish dreamers throughout many lands. Different styles to inspire different minds. To make you look like one of a kind.