RVB LAB make-up

Ik ben altijd zo gelukkig als ik iets nieuws leer kennen. Deze keer was het de beurt aan een toffe make-up lijn, die écht top is van kwaliteit. Ik testte de producten gedurende één maand uit en vond het belangrijk om de juiste tips te vragen aan de mensen van het make-up merk, genaamd RVB LAB (the make up).

Ik was meteen grote fan van de mascara. Het volume dat ik kon krijgen door de mascara te gebruiken was immens. Gék dat deze mascara nog niet het grote publiek heeft bereikt! Waarom is de mascara zo uniek?

De stevige haren zorgen voor een intens volumineus effect en verlengen de wimpers maximaal. De extreem intense zwarte pigmenten geven een sensuele en diepe blik..Met long lasting waterproof effect.

Hoe maak je de perfecte smokey eye?

Een smokey eye hoeft niet altijd in een donkere kleur te zijn. Het rokerige effect is ook super mooi met lichtere tinten zoals de oogschaduw Blink duo nr. 111. Breng als basis de lichte kleur aan over het ganse ooglid. Gebruik de RVB LAB the make up round eyeshadow brush om je oog aan de zijkant met de donkerste kleur te schaduwen tot in de arcadeboog.

Werk af met zwart oogpotlood aan de onderste en bovenste wimperrand. Gebruik de pencil eyeshadow brush met de donkere oogschaduwkleur om het lijntje van de onderste wimperrand te vervagen.

Nog goed veel mascara aanbrengen en je smokey eye is klaar!

Welke lipstickkleuren zijn hot dit seizoen?

Deze zomer leggen wij de nadruk meer op de ogen en kiezen we voor de lippen lichte en natuurlijke oranje en roze nudetinten.

Is er een verschil in de nagellak (qua merk) dan met de make up? Is dat een ander merk?

RVB LAB the make up is een make-upmerk voor professionals dat is samengesteld door de make-up artists van het Italiaanse merk ‘diegodallapalmamilano’. diegodallapalmamilano is eerder in de retail beschikbaar zoals bijv. in Douglas, Marionnaud, Marks&Spencer, enz. De diegodallapalmanails (de nagellakken) zijn hiervan een onderdeel dat zowel bij professionals als in de retail te vinden is.

Wat maakt de nagellak zo goed?

De nagellakken bieden intense kleuren met maximale dekking. Bepaalde ingrediënten verharden de nagels, zorgen voor een langdurige dekking en een shiny look. Zélfs na één laagje.

Bij het aanbrengen met een base en topcoat blijven je nagels zelfs een ganse week perfect.

Waarom heb je zelf voor deze make up gekozen?

Toen ik RVB LAB the make up voor het eerst zag was ik op slag verliefd! De stijlvolle Italiaanse look en uitstraling spraken me meteen aan. Toen ik dan ook een deel producten ben gaan uittesten was ik nog meer overtuigd. Dit merk moest en zou ik hebben. De texturen, het long lasting effect van de foundations. Ze blijven echt een ganse dag perfect zitten.

De oogschaduwkleuren blenden ook heel mooi en blijven ook netjes zitten zoals het hoort. Super goede basics die elke vrouw in haar make-uptasje zou moeten hebben. Kortom I love it! En een heel deel van mijn collega’s ook.

Kijk op www.rvblabthemakeup.be voor de complete collectie of een make upstudio in jouw buurt.