AY Restaurant

Logeren in het Corendon Vitality Spa hotel was top. In de volgende blogpost kom je er alvast alles over te weten. Ik ben helemaal verkocht aan hun lekker restaurant AY, dat in het hotel zelf aanwezig is. Ik kwam aan én het restaurant zat afgeladen vol. Toch mochten we net buiten het restaurant nog plaatsnemen om lekker te tafelen.

U kunt in AY Restaurant & Bar van lunchtijd tot ’s avonds laat genieten van verse en plaatselijke specialiteiten. Onze koks combineren de Mediterrane keuken met lokale smaken. Corendon is Turks, wat maakt dat ze héérlijke Turkse gerechtjes op hun kaart zetten.

Lunch?

AY Restaurant & Bar serveert dagelijks van 12:00 – 17:00 een uitgebreid Burgers & More lunchmenu. Laat jezelf verrassen door gastronomische burgers van verse, ambachtelijke en verantwoorde ingrediënten die met veel zorg en perfectie door onze chef samengesteld zijn. Mijn vriend had bijvoorbeeld de zalmburger én vertelde me meteen dat het de beste burger ever was.

Diner?

Goh ik ben niet de meest makkelijke eter. In restaurants vallen ze altijd een beetje flauw wanneer ze mijn lijstje aan allergieën zien. Toch wist deze Chef me telkens opnieuw te verrassen. Een Ceaser Salad die perfect afgewerkt was, gestoomde vis met gepofte aardappel én tartaar van verse tonijn stonden op mijn menu. Héérlijk – zonder twijfel.

Mijn lief koos nog voor de pasta, de Penne Arrabiatta én voor de Mixed Fish Grill waar ze met dagverse producten werken. Hmmm, I’ll be back!

Meer info?

https://www.corendonhotels.com/corendon-vitality-h…