B&B Interludium

Genieten van het leven is iets dat je effectief élke dag moet doen. Het leven kan soms gekke bochten maken, maar plezier mag je nooit uitsluiten. Vechten voor dingen die je gelukkig maken. Ik hou van reizen en dat maakt het zo leuk om nieuwe plekjes te ontdekken. Bij reizen denken we vaak aan internationele reizen, reizen in of buiten Europa. Toch hou ik er ook van om te gaan voor héérlijke plekjes dichtbij huis. En ja hoor, dat heb ik gevonden bij de heerlijke bed and breakfast van Daisy en Jos in het mooie Nijlen. In een rustige omgeving, waar wandelen en fietsen een must is, ligt hun prachtige accommodatie Interludium.

Wat er zo leuk is aan hun plekje? Wél, er zijn veel redenen, maar de belangrijkste die voor mij de kers op de taart waren noem ik hier met plezier voor jullie op.

Je hebt drie prachtige kamers waaruit je kan kiezen:

  1. Alegria
    double met douche in ligbad
  2. Ballade
    double met douche
  3. Crescendo
    double of twin met douche

Wij hadden de Alegria kamer, iets waar wij fantastisch blij om waren. Cosy, maar toch netjes én trendy. De combinatie van alle materialen en alle details maken dat deze kamer gewoon klopt. We hadden meteen zo’n thuisgevoel, ook al waren we pas aangekomen rond twaalf. De 3 luxe gastenkamers zijn ingericht met warme gezelligheid en een maximum aan comfort. In rustige kleur-combinaties en met veel daglicht dat binnenvalt langs meerdere ramen per kamer. Wakker worden met dat daglicht en in de heerlijke boxspring is voor mij perfectie.

Ook de huiskamer en tuin van de bed and breakfast zijn tot in de puntjes afgewerkt. Daisy vertelde ons vol lof over haar concept en over de plannen die Interludium nog heeft. Wij zijn alvast benieuwd wat ze nog gaan kunnen verbeteren, want ons leek alles gewoon al perfect. Een ander woord kan ik zelfs niet eens bedenken. En als journalist is dat toch wel het feit dat je omver bent geblazen door een mooi plekje en vooral door de passie van het koppel. Het zwembad is trouwens ideaal voor in de zomer, in combinatie met de ligbedden. Het ontbijt is een must do. Heerlijke verse pistolets van bij de bakker, cornflakes, yoghurt (speciaal aangepast omdat ik allergisch aan héél wat ben), fruitsap en charcuterie. Kortom: het juiste verblijf om met je lief of met je bestie – zoals ik deed – het weekend door te brengen.

Heuvelstraat 72
2560 Nijlen

E-Mail: info@bbinterludium.com
Telefoon: +32 (0)475 30 39 63