Case Company x City Marble

Processed with VSCO with a5 preset

Heb jij het al gezien? CaseCompany pakt uit met een compleet nieuw gegeven! Ze maken het mogelijk zelf cases te ontwerpen – zoals we van hen gewoon zijn. Maar dat toch op een vrij aparte manier. Welke manier dat is, dat leg ik jullie vandaag in deze nieuwe blogpost graag uit.

Je kiest verschillende filters én je favoriete stad. Ik koos bijvoorbeeld voor mijn hometown Diest. Meerbepaald, Schaffen, waar ik al héél mijn leven woon. Die stad kan je nu gewoonweg héél cool op je mobieltje hebben. Je geboortestad, die straat waar je voor het eerst verliefd werd of de reisbestemming van je dromen. Plaatsen hebben een grote betekenis voor ons, ze doen je hart sneller slaan en spreken tot onze verbeelding. CaseCompany maakt het met City Marble™ vanaf nu mogelijk om je lievelingsplaats altijd bij je te hebben. Hoe cool én origineel is dat?

CaseCompany is een heel innoverend en creatief bedrijf. Daarom ook dat het leuk is dat ze weer met iets exclusiefs op de proppen komen. Ik ben super tevreden van de kwaliteit van de cases, maar eveneens van de bedrukking die echt heel lang perfect blijft.

Benieuwd hoe het werkt? Wel simpel! De City Marble™ tool laat je jouw telefoonhoesje personaliseren met jouw lievelingsplaatsen. Voer enkel de plaatsnaam in en kies uit de verschillende soorten filters uit onze collectie. Zoom zover in of uit als je zelf wil en krijg zo een uniek patroon op je smartphone. Maak een ontwerp dat voor jou spreekt.​ Voor mij was dat dus Diest. Do you like it?

Meer info op: https://casecompany.be/citymarble/