Food heaven @ The Jane

Happy New Year! Ahaaa, het jaar is voor mij goed gestart. Wat ik daarmee bedoel? Wél dat vertel ik jullie vandaag met plezier. So excited!

Een tijdje geleden werd ik uitgenodigd door Yves Rocher om te gaan dineren bij The Jane. Eigenlijk een beetje een droom, want na zo’n 25tal mails en 20 oproepen om te proberen reserveren was deze invite écht meer dan welkom. Ik was zo benieuwd en trok samen met m’n collega blogger Anka naar The Jane. We kregen de meest speciale combinaties in een 8 gangen menu. Het lekkerst vond ik de gemarineerde zalm, de mosseltjes en de krokant gebakken kabeljauw. Alles werd tot in het grootste detail afgewerkt: thumps up for Sergio & his team!

Yves Rocher lichtte trouwens al een klein tipje van de sluier op. Naar goede gewoonte vernieuwen ze jaarlijks hun assortiment. Ik ben vooral fan van de nieuwe mannengeur die je héél snel in de winkels kan vinden. Ik ben ook de grootste fans van de lipsticks van het merk. Ik heb de laatste jaren heel wat lipsticks mogen testen en Yves Rocher steekt er met kop en schouders boven uit: betaalbaar, kwaliteitsvol én vooral: ze blijven lang zitten, ook na een lekker dinertje – getest tijdens het diner bij The Jane. Dit wordt ongetwijfeld vervolgd!