Lashes madness

Eindelijk is het weer tijd voor een nieuwe gastblog. Deze keer is het de beurt aan Meryl, die met haar Wimperboetiek sterk scoort. De mooiste wimpers mét de beste, gepaste technieken kan je effectief bij Meryl in haar Wimperboetiek in Zelzate vinden. Meryl is zo gepassioneerd, dat ik haar vroeg om een keertje over zichzelf te vertellen in een gastblogje. Met veel plezier ging Meryl aan de slag met neer te pennen wat haar Wimperboetiek voor haar betekend. Wat een straffe madam!

Meryl it is

Eerst én vooral de feiten die je sowieso over mij moet weten:
  • Geboren in Zeeland – Middelburg – een echt Zeeuws meisje met een Surinaamse twist. 
  • Nu 34 jaar en moeder van drie heerlijke kinderen.
  • 6 jaar geleden met het gezin in België komen wonen. 
  • Mijn droom waargemaakt én een eigen zaak gestart.
Tell me more
Zelf had ik regelmatig wimperextensions maar ik merkte dat het in België nog een vrij nieuw concept was. Ik vond het leuk mijn kennis bij te schaven om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen verwennen. Ik ben me toen gaan verdiepen in de technieken tot wimperstyliste en ben verschillende cursussen gaan volgen. Zo heb je bijvoorbeeld de techniek one by one, dit wilt zeggen dat je 1 wimperextension op 1 wimper haartje plaatst. En de techniek russian volume, dit is een gemaakte fan van lossen dunnere wimperextensions die je dan op 1 wimper haartje plaatst. Mijn favoriet? Goh, ik probeer dat klant per klant te bekijken. De wensen van onze klantjes zijn het allerbelangrijkst. Klanttevredenheid vind ikzelf écht belangrijk. Ik zou het zelf graag zo goed mogelijk hebben en daardoor pas ik die service-mind toe op mijn klanten.
 
Mijn zaak
Bij Wimperboetiek kom je terecht in een huiselijke sfeer waar je onmiddellijk wordt verder geholpen en wegwijs wordt gemaakt in de “wondere” wereld van de wimper extensions. Ja kan er eveneens terecht voor een fantastisch set wimperextensions, bijpassende producten en je kan zelfs verschillende opleidingen tot wimperstyliste volgen. We willen een compleet concept aanbieden én zijn natuurlijk blij dat dat steeds meer de vorm krijgt die ik in gedachte had.
 
 
Wanneer je dus zelf aan de slag wilt gaan wordt je stap voor stap begeleid en opgeleid tot een ervaren en geapprecieerde wimperstyliste. Ik stoom je klaar zodat je optimaal er kan staan als wimperstyliste. Bizar hé, dat woord. Maar zo’n fijne job. Mensen mooier maken en ze een goed gevoel geven is iets wat me echt deugd doet en de nodige voldoening geeft. Het is van uiterst belang dat je jouw klanten een juist advies kan meegeven, zodat ze lang plezier kunnen hebben van hun stralende blik.
Voor dit advies heb je uiteraard de nodige opleiding nodig, zodat je snel kan inspelen op de wensen en/of opmerkingen van de mensen die een bezoekje brengen aan een eigen salon. Na de opleiding blijf je bij Wimperboetiek altijd welkom voor verdere begeleiding. Hier houdt het dus niet zomaar op, want wij blijven helpen zodat de wimperstylistes steeds meer sterker in hun schoenen staan. In Nederland is het énorm hip en wij willen natuurlijk dat het Belgenlandje zo goed mogelijk is voorbereid.
Je kan altijd terecht met vragen en punten waar je tegenaan loopt, zo’n nazorg vind ik erg belangrijk voor mijn klanten. Zo hoop ik dat ook zij bij hun klanten de perfecte look weten te realiseren.
 
Extra weetjes?
  • Bij Wimperboetiek wordt er gewerkt met hoge kwaliteit glanzende, zijde wimperextensions van het merk Ith Lashes.
  • De wimperextensions zijn gemaakt van PBT (Polybutyleentereftalaat) en worden met de hand geproduceerd.
  • De wimperextensions zijn flexibel, licht en voorzien van een perfecte glans.
  • Een behandeling duurt gemiddeld 2 uur.

    “Sinds september zijn we bij Wimperboetiek gestart met het werken van het merk LashLove. De klanten die voor een set wimperextensions komen worden behandeld met de producten van dit top merk. Voor de wimperstylisten in België is het nu ook mogelijk om bij Wimperboetiek de LashLove producten in te kopen in de salon of via de webshop van Wimperboetiek. Voor vragen kun je altijd het best even bellen naar 0483733105 – of mailen naar info@wimperboetiek.be.”