Oreo newbies

Oreo komt op de proppen mét gloednieuwe Oreo Vanille Crispy & Thin cookies! YAY! Ik ben een grote fan van Oreo. Ik ben allergisch aan zoveel, dat ik tijdens de testen zelfs een koekje meenam om de test ook op de voeren. Gelukkig ben ik al jaren safe én kon ik ook de nieuwe, véél dunnere koekjes van het merk proeven.

Wat is er zo lekker aan?

  • Oreo, al meer dan 100 jaar onverminderd populair door de felle cacaosmaak. De touch van vanille blijf ik het lekkerst vinden. Je hebt ze trouwens ook met peanut butter of zelfs aardbei. Mijn vriendinnen zijn héél verslaafd aan de complete chocolade versie, maar héy, ik blijf bij de regular one met vanille. Heerlijk!
  • Lekker om mee te bakken, of door de koffie of milkshake. Ik maak er bijvoorbeeld telkens cheesecake van. Je kan zelfs stukjes Oreo in een cake doen. Verrassend lekker en licht!
  • De dunne én nieuwe koekjes zijn dus ook verkrijgbaar in portieverpakking. Handig om mee te pakken, want ja hoor zo’n Oreo is altijd wel welkom.
  • De koekjes zijn héél krokant, maar vooral heel dun. Ik vind dat ze minder zwaar vallen. Er zitten dus eveneens meer koekjes in de pocket verpakking, maar de hoeveelheid aan cacaodeeg blijft dus hetzelfde. Best wel een win-win.

Oreo Crispy & Thin is ontwikkeld voor volwassenen die op zoek zijn naar een meer verfijnde snack. ‘Naarmate we ouder worden, wordt onze smaak verfijnder, meer gesofisticeerd, maar dat wil niet zeggen dat consumenten geen fun meer zoeken. Daarom ontwikkelde Oreo de Oreo Crispy & Thin’, aldus Amandine Gillet, Brand Manager Biscuits bij Mondelēz. Must taste!