Wellness at Aquarein

Ik vertelde jullie onlangs over mijn bezoekje aan Aquarein. Omdat ik zoveel te vertellen had, wou ik nog een aparte blogpost maken over de behandelingen die ze bij Aquarein aanbieden. De thermen én het restaurant kwamen al ter sprake, maar deze keer gaat het dus om het wellness gegeven dat Stephanie en haar team perfect hebben kunnen neerzetten. Wat een complex. Een complex waar effectief alles gewoon klopt en goed aanvoelt.

Ik ging voor een gelaatsverzorging, genaamd de Royal Jelly. Ze gebruiken de producten van Germaine de Capuccini. Germaine de Capuccini werd in 1964 in Spanje gecreëerd door de charismatische Carmen Vidal en staat intussen in de top 5 van de internationale cosmeticamerken. De combinatie van natuurlijke ingrediënten en een steeds vernieuwende technologie maakt het mogelijk om telkens weer invloedrijke cosmeticaproducten op de markt te brengen. Ik ken het merk al langer en weet dat mijn allergisch huidje nooit op de producten reageert. Ik was dus vrij gerust wanneer Stephanie en haar team de producten aan me voorstelden. De behandeling was heerlijk. Mijn gezicht werd eerst gereinigd, er werd een tonic aangebracht, een zachte scrub die je dagelijks zelfs mag gebruiken en een serum gecombineerd met een masker. Je krijgt een heerlijke massage van de voetjes wanneer het masker intrekt. Ook je gelaat krijgt een lekkere massage die voor mij wel honderd uur mocht blijven duren.

Maar goed, nog meer over de Royal Jelly. Ik hoor jullie al denken? Wat is die Royal Jelly? Royal Jelly is een romige substantie die door de werkbijen wordt geproduceerd met het oog op het ontwikkelen en voeden van de koningin. Op dit dieet van Royal Jelly, ook wel koninginnengelei genaamd, zal de bijenkoningin tot 40 procent groter worden dan de rest van de bijen en leeft zij gemiddeld ook 40 keer langer dan de doorsnee werkbij. Royal Jelly is dus geen gewoon voedsel voor de koningin, maar het is de perfecte strategie en garantie voor een langere levensduur. Ook voor onze huid is dit goedje perfect.

Daarnaast kregen we een complete lichaamsmassage op basis van een heerlijke olie. Ik kreeg een aangepaste olie, door mijn verschillende allergieën. Heel lief hoe het team klaarstond om me te helpen om een reactie te vermijden. Ik was helemaal woozy wanneer ik weer van de behandeltafel kwam. En ja hoor, dat wil zeggen dat ik genoten heb tot en met. Een glaasje cava maakte de beleving gewoon af. Een bezoekje brengen aan Aquarein is een absolute must!