Yankee candles

Hoe lekker kan een kaars ruiken? Wél, ik dacht dat ik de meest lekker ruikende kaarsen in huis had, tot Steffi van Sibella me een Yankee Candle voorstelde. Ik hou écht van kaarsen die goed ruiken. Maar ze moeten wel lang kunnen meegaan. Zo’n theelichtje dat geur geeft is helemaal niets voor mij. De Yankee Candle die ik bij Sibella Shop kocht gaat wél 150 uur mee. Maar goed, we beginnen bij het begin.

What’s in a name?!

Sibella – Beauty & Health Center, is een schoonheidssalon en gezondheidspraktijk gelegen te Diest. Eigenlijk vlakbij waar ik woon. De ideale plaats om te relaxen maar sinds kort ook te neuzen in hun mooie aanbod van beautyproducten. Ik ging al helemaal voor hun merkje Esthederm en ook de make-up van Sleek kan me bekoren. De Yankee Candles die hun aanbod vergroten is voor mij dan ook een happy surprise. Naast een groot aanbod aan schoonheidsbehandelingen, massages, voedingsadvies & yoga kan je dus ook terecht in onze boetiek. In de boetiek verkopen ze verzorgingsproducten, make-up, parfums en dus eveneens de kaarsen. In het arrangement van de Yankee Candles heb je meer dan genoeg keuze. Kiezen is haast verliezen, al ben ik énorm blij met mijn keuze. Eén van de lijnen is bijvoorbeeld de Pure Essence lijn. De Yankee Candle Pure Essence collectie bestaat uit drie heerlijke verfrissende geuren. Deze luxe collectie bestaat uit enkele van de beste elementen van de natuur, die je zullen ontspannen en je zintuigen zullen prikkelen. Héérlijk toch? Zo’n mini wellness momentje in je eigen zetel. Damn right!

Mijn keuze?

Ik ga vaak voor hele zoete geuren, maar mama vindt dat allesbehalve lekker ruiken dus van die gewoonte moet ik afstappen. Ik heb ook iets met kanaal, maar thuis vinden ze die keuze ook weer niet de juiste. Ik ben dan gegaan voor de Yankee Candle Pink Sands. Deze kaars neemt je mee naar een exotisch eiland met een prachtige mix van lichte citrus, zoete bloemen en kruidige vanille. Yankee Candle Pink Sands behoort tot de groep frisse geuren van Yankee Candle. Meer over Sibella en Yankee Candles?

Snel surfen naar de supercoole webshop van Steffi via deze link!