Bruges: De Bornedrager

Onlangs waren mijn vriend en ik te gast in een van mijn favoriete Belgische steden, Brugge. Brugge wordt door tal van websites en kranten als beschreven als een van de meest romantische steden ter wereld en dat werd voor ons dubbel en dik bevestigd, voornamelijk dankzij B&B “De Bornedrager”.

B&B De Bornedrager is dé place to be voor een romantisch weekend in het idyllische Brugge. Het gebouw, een prachtig herenhuis, ligt in het hartje van de stad op slechts 5 minuten wandelen van de Grote Markt. De ideale uitvalsbasis om al het moois dat Brugge te bieden heeft te gaan bezichtigen.

De kamers zijn zeer ruim en zijn tot in de kleinste details afgewerkt. Van de mooie decoratie over de verzorgingsproducten van Rituals tot de Nespresso koffie, kortom je zal hier niets te kort komen. Wanneer je voor het eerst de kamer binnenstapt waan je jezelf dan ook als een echte prins(es). Ja hoor, ook de mannen wanen zich hier als een heuse prins. Je voelt je echt binnenstappen in een sprookjesachtig koninkrijk.

Na een zalige nachtrust in het supergrote bed kan je de honger stillen in de ontbijtruimte dewelke zich in de leefruimte van het herenhuis bevindt. Om vol energie aan de dag te kunnen beginnen is er een overheerlijk ontbijt voorzien. Verse afgebakken koffiekoeken, gezonde muesli en een lekker glaasje bubbels mogen hierbij niet ontbreken.

Ben je dus op zoek naar de ideale slaapplaats voor een romantische weekendje Brugge, overweeg dan zeker B&B De Bornedrager. Want geef toe, de overnachting is vaak een van de hoogtepunten voor geslaagd weekendje weg ;-).