Lisbon give-away

De laatste maanden hebben we toch heel wat leuks kunnen weggeven via de blog, Instagram maar sinds kort ook via YouTube. Dat komt vooral door de fantastische collab met Bongo, die telkens weer scoren met topadresjes om te lunchen, dineren, relaxen én natuurlijk ook de leukste hotels voor heel wat leuke steden. Wij kozen voor Lissabon, een citytrip die toch wel bijzonder trending is.

Waarom Lissabon?

Waarom we voor Lissabon kozen? Wel Lissabon is vrij allround. Er is voor elk wat wils. Lissabon heeft persoonlijk zelf mijn hart gestolen. Slenteren in de schilderachtige oude wijk Alfama vol smalle en sfeervolle straatjes, terwijl je een paar minuten later midden op het moderne expo-terrein Parque das Nações staat. ’s Avonds genieten van een heerlijke Portugese maaltijd, de zonsondergang bekijken vanaf de prachtige uitzichtpunten op één van de zeven heuvels die Lissabon rijk is en vooral de typische must do’s bezoeken. En wil je de drukte van de stad even ontvluchten? Ook rondom Lissabon is er genoeg te zien en te doen. Maar hey, ik vind dat stadsleven zelf wel bijzonder leuk.

Must do’s?

Zelf kies ik het prachtige Castelo de São Jorge, dit is het bekendste Kasteel van Lissabon. Een deel van dit kasteel stamt al uit de 6e eeuw voor Christus. Het kasteel is gelegen op de hoogste heuvel van Lissabon, waardoor je eenmaal boven een prachtig uitzicht hebt over de stad en de rivier de Taag. Dat was mijn absolute favoriet.

Dankzij Bongo mochten we via ons YouTube kanaal een winnaar kiezen die zowel @bongotalkies volgde op Instagram en eveneens zich inschreef op ons YouTube kanaal. Er gaan heel snel weer leuke acties aankomen dus zeker abonneren én eventueel de meldingen aanzetten zoals jij binnenkort als één van de eerste je kans kan wagen. Je kan trouwens heel erg makkelijk via deze link!

Nu rest er mij natuurlijk nog maar één ding en dat is de winnaar bekendmaken natuurlijk. Proficiat @aliciadesae. Stuur me binnen de 14 dagen een mailtje, via contact@justyentl.com en geniet van een extra tripje deze zomer, richting de Portugese zon. Thanks aan iedereen om deel te nemen en vooral stay tuned, want er komt nog zoveel leuks aan. Our Little Fortune is on fire én hey, dat nemen we echt serieus. We zijn trouwens bijna aan de 5000 abonnees, wie ons aan de 5000 subs kan helpen zou ik alvast bijzonder dankbaar zijn. You all rock!