So Sex and The City

Een tijdje geleden ging ik naar het mooie New York. Natuurlijk een droom, die héél wat meisjes onder jullie wel zullen herkennen.

De Sex and the City tour in New York is de beste manier om de wereld van Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte te ontdekken. Je bekijkt de locaties waar is gefilmd en andere hotspots. De tour is ideaal om met zusjes, moeders of vriendinnen te doen. Bovendien wordt Sex and the City – en dan zowel de serie als de twee films – helemaal uitgeplozen op details, bloopers en filmlocaties. I loved it! Echt, ik wil het al meteen terug opnieuw kunnen meemaken!

Een eerste tip: ga het liefst aan de linkerkant zitten, de meeste locaties op deze tour liggen gek genoeg aan die kant van de bus. Zo zie je het meest en kunt u de beste foto’s maken. De bus beschikt over airco, een toilet en wifi,

De Sex and the City tour duurt in totaal drieënhalf uur en bevat verschillende stops. Je kan rondkijken in sexwinkel Pleasure Chest (waar Charlotte haar Rabbit kocht.) Ook stop je bij Carrie’s huis voor een selfie bij de voordeur en je krijgt tijd om te winkelen op het schattige Bleecker Street, waar je bovendien 10% korting ontvangt bij designer Michael Kors. Aha, ze hebben aan alles gedacht jongens! De tour neemt je ook mee naar Scout, de bar die Steve en Aidan samen openden. De bar heet eigenlijk Onieal’s. Van binnen ziet het er echter precies uit als in Sex and the City. En, hoe kan het ook anders, de cosmopolitans staan op de bar voor jou klaar. Helaas zijn de cocktails niet gratis wegens de strenge Amerikaanse wet omtrent alcohol, maar voor $ 10 kunt u net als Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte van een cosmo nippen. I did it and yes baby: het was efkes mezelf in de hemel wanen.

End of the tour, baby

Bij de ‘eindhalte’ vlakbij Times Square kunt u nog even bij de HBO store naar binnen voor Sex and the City souvenirs met 10% korting, of kun je om de hoek een kijkje nemen bij de New York Public Library (waar de bruiloft van Carrie en Big had moeten plaatsvinden). Op Times Square zit ook een grote metrohalte, zodat je op je eigen Jimmy Choo’s niet te ver hoeft te lopen. Nice one!