Starsky: the beginning

Hoe bizar kan het zijn: een auto krijgen om er een jaar mee rond te rijden. Ik besef het nog steeds niet goed, maar de vraag is me gesteld geweest én wel door het gloednieuwe concept van Kristiaan Cloots, met de naam Starsky.

Het concept waar 25 BV’s met reclame op hun auto rondrijden schijnt te werken, zeker wanneer Kristiaan besloot om meer en meer in te spelen op sociale media. Ik ben zelf iemand die echt gek is van sociale media én was dus één van de geluksvogels die naast de 24 andere toppers een auto ‘kreeg’. Ik was écht wel sprakeloos, want om eerlijk te zijn was ik al een tijdje aan het werken om al m’n loon aan de kant te zetten voor een nieuwe auto. Deze kans kwam dus écht wel als geroepen.

Bij de Mazda dealer Antwerp Automotive in Aartselaar kregen we dus de autosleutels van spiksplinternieuwe MAZDA 6. Ik ben zo benieuwd naar de reclame die op m’n wagen komt te staan. Gelukkig voelt zaakvoerder Kristiaan me goed aan én heb ik er écht vertrouwen in. Een projectje dat ik de komende maanden met hart en ziel zal steunen.

Who’s in?

Fantastisch wel om tussen alle toppers te mogen staan: Ann Van Elsen, Natalia, Eline De Munck, Catherine Cools, Dave Peters, Gene Thomas, George Arrendell en Gina Brondeel, Hilde De Baerdemaeker, Jelle Van Dael, Jess Donckers, Lien Van de Kelder, Marleen Merckx, Noa Neal en Frank Molnar, Udo en Leen Dendievel, Veerle Dobbelaere en Alain Bokken, Zsofi Horvath, Tatyana Beloy met haar broer Yannick, Kim Engelbosch, Joke Van de Velde, Eveline Hoste en Dirk Swartenbroeckx (Buscemi). We werden meteen de booming squad genoemd, omdat we iedereen willen tonen dat we samen sterk staan via sociale media. We deden zelf een kleine aanpassing naar de ‘babyboomsquad’, door het mooie ronde buikje van Ann Van Elsen. To be continued – very soon!

Let’s BOOM!