Wild wild west look met Loavies

Mijn favoriete trend dit najaar? Goh een moeilijke. Ik vind het leuk dat lila ook in de winter hip aan het worden is. Die pasteltinten doen me altijd wel iets. Ik ben ook fan van hevige prints, en zelfs van wat kitscherige hartjes. Daarnaast ben ik grote fan van de Wild Wild West – theme. Deze is dit najaar niet meer weg te denken en jawel: ik ben écht verkocht.

Ruiterslook

Hermès is hét modehuis dat de vlag draagt van de paardensport, maar de hippische sport diende ook bij andere merken als inspiratiebron. De Dior 2019 cruise collectie presentatie, die op 25 mei plaatsvond in de stallen van het Chantilly kasteel, verenigde vrouwelijke ruiters met de Franse traditie en Zuid-Amerikaanse esthetiek. Terug zijn de rijbroek, rijlaarzen, mantels en mooie gebruinde huiden. (Paarden)dekens worden opnieuw uitgevonden als rok (Derek Lam) of als korte jas (Hermès). Accessoires om de look compleet te maken zijn brede riemen, lange handschoenen en grote leren tassen. Ik vond  de leukste items in de collectie van Astrid, die te verkrijgen is bij Zeb. Daarnaast ben ik ook helemaal gek van de nieuwe collectie van de online webshop Loavies. Ze hebben de ruitjes én wild west thema helemaal goed begrepen. Tijdens mijn signeersessie op de Boekenbeurs heb ik alvast mijn favoriete item aan. 

Ik vind het bijzonder leuk om prints te combineren. Ik ga voor de ruitjes van de ruiterslook gecombineerd met een compleet andere print. 

Streepjes blijven scoren

Als er één print is die niet uit de mode zal gaan en veel gedragen wordt, is het de streepjesprint wel. Streepjes zijn een neutral en dat zorgt ervoor dat je streepjes makkelijk kan combineren met panterprint, ruitjes en ook met andere items met streepjes. De combo tussen de ruitjes én de strepen is helemaal mijn ‘dada’. 

Wat is jullie favoriete trend? Deel het via een DM op Instagram of via mail: contact@justyentl.com. Hebben jullie nog vragen rond mode? Doe me eveneens een mailtje zodat we samen aan een nieuwe blogpost kunnen werken. Let’s go fashionable into the winter season, baby!