Shop nooit meer aan de volle prijs! Hoe? Zo!

Dit is een advertentie.

 

We sukkelen de laatste tijd van de ene crisis in de andere. Op het nieuws horen we dan ook steeds vaker dat we met z’n allen meer op onze centen aan het letten zijn. Onze winkelmandjes raken gevuld met de goedkopere huismerken, we laten de wagen wat vaker staan en denken twee keer na over de bestemming van onze reizen. Ook duurzaamheid speelt hier een steeds grotere rol in. Om aan al deze veranderingen tegemoet te komen – maar toch nog heerlijk en kwalitatief te kunnen shoppen – is er één oplossing: shoppen aan hoge kortingen! Ik vertel je graag waarom ik zo kan genieten en blijf profiteren van een dagje outlet shoppen.

Altijd solden

Mijn oplossing? Winkelen in een outlet! Ik vind er steevast alle kwaliteitsmerken waar ik zo van hou – want ik wil wel dat mijn spullen lang meegaan – maar ik betaal maar een fractie van de prijs. Mijn nieuwe favoriet is Cameleon, een outlet in Brussel. Zeker de moeite waard! Maar wat vind ik nu eigenlijk zo positief aan een outlet? 

Lagere prijzen

Nogal vanzelfsprekend: de lagere prijzen in een outlet zijn echt opvallend. Ik koop de merken waar ik al lang fan van ben of ontdek nieuwe dingen, maar altijd laat ik me leiden door de kwaliteit. Alleen een pak goedkoper! 

Zoveel keuze

Ik houd wel van outlets die een breed scala aan producten hebben. Zo kan ik op dezelfde dag gaan shoppen voor nieuwe winterschoenen, maar tegelijk rondkijken naar mooie meubels of interieurspulletjes. 

Lekker duurzaam

Door producten te kopen die anders mogelijk verspild zouden worden, draag ik mijn steentje bij aan de strijd tegen de fast fashion verspilling die we maar al te vaak zien in de modewereld. En omdat alle winkels en merken in een outlet op wandelafstand van elkaar zijn, gebruik ik ook mijn auto een hele dag niet. 

Vol verrassingen

Het assortiment aan merken in een outlet als outlet Genval breidt steeds uit. Telkens als ik er kom, leer ik iets nieuws kennen. Zo kan ik mijn interieur of garderobe aanvullen met unieke stuks. 

Genieten van de rust

Tenslotte vind ik het ook heel fijn om op een weekdag naar een outlet te gaan. Toegegeven: de weekends kunnen druk zijn. Maar in de week voel ik me soms heel alleen (al ben ik het zeker niet). Een beetje shoppen, een koffietje en een lekkere lunch: een leukere spontane verlofdag kan ik me niet inbeelden!